No na chodníku, terase a holý půdě to dneska poodtálo, na trávě a stromech to drží, aktuálně -1,6, takže ledový den bude, díky sněhu očekávám v noci těch -5 určitě, a koukám, že sněžení nás krásně podjede, což nevadí, vláhy je tu dost..
swan1 Krásné, skutečně ladovské.. No u nás aktuálně zataženo, zatím jsem nepostřehl jedinou vločku, ale na Vysočině z toho docela poctivě sněží, tak snad i zde začne.
swan1 Nádherné to by ti tam mohlo vydržet až do úterý možná déle pokud bude na té níži sněžit ale spíš bude chcát což je škoda v případě jadranek Aidamko1 No ty zelené odrazy na Vysočině tolik toho neznamenají čím víc na východ tak tím menší intenzita na JZ je ta intenzita 1 cm/h i bez odrazů
Kokos342 Před sněžením tu za pátek nachcalo 16mm.. Nicméně mě překvapuje, že odspodu to v podstatě netaje .., krom cesty, kde té vody stálo hodně.. Blateňák Parádní.. Super ta měrka v kompostu? Ještě nám sem od Norimberku posílají jeden knedlík...
skupsw24 Natáhlo se to víc na východ, je z toho akorát po sluníčku a zvětšená oblačnost. Mrknul sem na webky v okolí a nezahléd sem ani vločku. Aladin dává ještě něco v noci, poprašek by to dát mohlo
Aidamko1 Z těch knedlíků jsou slabé sněhové přeháňky na poprašek, mám v autě -3 a luxusní procházka po zasněženém krajině při bezvětří, odspodu na zemi to lehce odtálo, ale kde není kontakt se zeminou tak v poho pořád kolem 5 cm, idylická tichá zimní krajina s celodenním mrazem, do 20. listopadu fakt dost vzácnost.
Yurri No poprašek roztál, teď začalo sněžit konečně více, ale pořád nic moc. ale třeba to dá ten poprašek. Pro nás je nejlepší nějaká situace od jihu, protože jinak moc nemáme šance.
Tady bylo od rána až do časného odpoledne jasno až skoro jasno. Potom přišla vysoká oblačnost. Teď se začíná zatahovat, ale doufám, že nebude sněžit. Teplota je +0,5.