Já jsem u nás napočítal tak 7 vloček nevím jak Liberec Jablonec ale sever nic akorát chladno -5 a pořád to leze dolů úplně obráceně jih a Praha víc sněhu než sever hlavně že říkali na ČHMÚ ze začátku říkali nejvíc má sněžit na severu no jo ne jen bouřky se nám vyhýbají ale i sněžení vše šlo přes severozápad a Českolipsko nás to minulo už vidím v pondělí zas ukazují na pondělí u nás kolem 10 cm nevěřím už dokud to neuvidím a nebude to ležet na zemi nevěřím žádným modelům i předpovědím
Diskuse o počasí Ochlazení a sněžení 17.11. - 20.11. 2022
Tak dnešek dopadl docela dobře 5 cm sněhu, kde sa to udrželo, tepla cesta moc nechytá, ale teplota padá na -3 °C ledový vítr vše zamrzá a co přes den odtávalo teď zamrzlo takze i menší rampouchy mame
Praha Karlov i Ruzyně mají od 21:00 do 22:00 1 mm srážek, tedy v podstatě necelý 1 cm sněhu. To je z profesionálních stanic za poslední hodinu nejvyšší úhrn. Také už jsou v Praze hlášeny nehody a hasiči mají několik výjezdů. Při teplotách kolem -1 °C se tvoří samozřejmě náledí.
MostMost
Nic se nebude dít. Já tohle beru jako krajní poprašek taky.
Zdravím, přijel jsem na chalupu šilinkův důl u Kutřína, krásně sněží, je všude bilo nádherný
Orchard Park (předměstí Buffala) 19:00h změřeno 66" (165cm) za prvních 24 hodin sněžení a pravděpodobně tak půjde o tamní rekord za jeden jediný den
Nemůžu s jistotou najít aktuální fotky....většinou jsou nahrané někde v rozmezí 17-19h večer tak asi budu muset počkat do rána, každopádně se to určitě zapíše mezi historicky nejintenzivnější bouře v historii téhle oblasti.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.