Diskuse o počasí Jaká bude zima 2022/2023
palma
Jo, dám si nohy na stůl, dobrý kafe a nějaký zákusek večer k tomu počasí jak dojdu z brigády v obchodě. Proč si to počasí neodladit, že!
Jinak k tomu rozboru od SW, tak se mi zdá, že i modely tápou a víceméně je to los. Zajímavě však vypadá to citelné prochlazování Atlantiku. Tak jsem zvědav co to udělá.
budeme dávat tipy na příští týden já tipuji že teploty budou o něco nižší než se teď s nimi počítá,v chmú už to osekali na 1/5 myslím že z 3/7 přes den a vrchol tepla v pátek se podle mě taky sníží a nakonec to výraznější ochlazení od soboty bude a bude i sníh od Jadranu,nechce se mi věřit že u toho Portugalska bude mít níže takovou výdrž celý týden aby sem posílala teplo
Dejvas
Asi tak za dvě hodinky bych to sem poslal. Jako já to sleduji na tom webu, jak se monitoruje teplota moře a tam jde každý den vidět to chládnutí, teď by měl chládnout rychleji, tak uvidíme..
Neuro
Jooo, pod to bych se jako optimista i podepsal, tak snad bude tip dobrý a vyjde. Jako taky bych brzy čekal výrazný sněhový zásyp od jihu jak jsem psal včera..
Jinak zdejší výhled maluje na příští víkend 27cm sněhu.. hezky to vypadá.
Ještě několik dní zpět tam byly +10... nebo snad ne? Tohle jsou obrovské změny, modely se mění, ale ty bys tam nejraději viděl pořád sníh a -10 mám pocit... to musí vidět i slepý jak je každý výstup jiný i do 180h... nic není jisté, ale mám pocit, že diskutovat s tebou je jako mluvit do zdi... spíš to vypadá, jakoby ta břečka měla být u tebe a ne u mě... že tě to tak se*e...
kapr84
Já tam žádnou změnu nevidím, už se to ustálilo na teplejším módě. Podle mě z toho nic moc zimního nečuhá, proto se divím, že tu najednou všichni mluví o nějakém sněžení atd.
Můžeme se třeba bavit, kolik sněhu napadne v Krušných horách apod.
palma
No nevím, jako že za pár dní se to může otočit do zimy? To vždycky, ale neděje se to zrovna moc často, většinou je to nějaký souboj vzduchových hmot, když máš někde velmi studenou a teplou.
Teď tam vidím studenou a velmi teplou
Šanci na zvrat tam fakt nevidím. Tady nás vyloženě válcuje teplý jih a od severu sem nemá fouknout nic co pořádného. Vidím to tak, že prosinec skončí jako velmi teplý měsíc.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.