Diskuse o počasí Vánoce 2021 - počasí
RichardReynolds
Super volba vyrazit do krasne zasnezeneho zlinska. Myslim, ze i v Jablonci bude skoro holo, jako u nas. Jsem prekvapen, ze zde prispivas, puvodne jsem myslel, ze si pouze nejaky fanda sebe sameho. ale po dnesku uz mam jasno. jinak d1 je jasna volba, jezdit jinudy nema v tento cas smysl.
Negan
Tak to predikovat na delší dobu asi nelze, tam jde o rozdíly v teplotách, jak je to rozhraní ostré, rozdíly tlaku..... atd. atd. atd.
Tady jsem objevil na oblíbeném serveru ze včera něco o Vánočním počasí a malý výhled, tak se pokochejte..https://www.severe-weather.eu/global-weather/snow-...
JUGOCV
Já jsem tu před cca třemi týdny říkal, že pořádnou zimu očekávám v lednu, sice jsem neřekl kdy, ale mělo to vyznít tak někdy od druhého týdne, no začínám mít obavy, zda se trefím... pravdou je, že zítra a pozítří ve své podstatě pořádná zima bude, ovšem ne ta dlouhodobější, to jsem měl jaksi na mysli pod pojmem pořádná zima. pokud nedorazí do konce ledna, začnu mít pochybnosti zda vůbec taková letos bude. Jsem ale při letošním tápání prakticky všech modelů alespoň trošku optimista, něco bude ...?! (ten otazník a vykřičník je můj model počasí )
kuba
Nebuďte smuten, , vy to vidíte ode zdi ke zdi, to je "parádní výhled, zima" a za pár dnů" žádná zima už nebude" .. holt, čekat a doufat, vždyť odborníci, ne my tady, předpokládali zimu v listopadu, prosinci, rozpad vortexu, uplně jiné uspořádání TÚ.. atd, a nedošlo na to. Takže třeba se nepřeklopí do tepla únor (nebo překvapí i ten leden), no! A kdyby opravdu už nic nebylo, tak se můžeme zpětně dohadovat, proč to bylo tak nebo onak, to už budeme chytřejší..
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.