Je to lotérie, stejně jako při předpovídání počasí před 20 lety, co si budeme povídat
Člověk si říká, kde se ta technologie mezi PC ZX Specrum a Intel Core i9-12900K Processor DirectX 12.00 při předpovědích vlastně změníla ?
Diskuse o počasí Vánoce 2021 - počasí
Lumireklu81
No jo, Honsová se skleněnou koulí asi bude ta správná kombinace.
Pánové, nehádejte se tady zbytečně ... ještě je fakt času dost na nějaké závěry. Známe přec jak to chodívá s předpovědí na +3 dny dále. Mráz už máme snad celkem jistý ... otázka srážek kdy kde a kolik spadne.
Tady v Beskydech do 700 m.n.m. nám sníh zmizel.Bohužel na žádné sněhobílé Vánoce a svátky to dle křišťálové koule nevypadá...
No tak jsem zkouknul par modelu a zatim bohuzel vyhrava ta teplejsi varianta s inverzi a beze srazek,nato ze to jeste o vikendu vypadalo docela slibne,tak ted uz ty sance na bile vanoce docela klesly modely se priklani cim dal vice k teplejsi variante a zimu posouvaji cim dal vice do vychodni evropy,vsichni vime jak to v techle situacich vetsinou dopadne...
Ursus
To tady nevysvětlíte, tady se oroduje za -20°C. Ale ne, jak jsem psal někde dřív, -15°C by se hodilo kvůli loňskému padlí na révě, aby pak nemusel člověk stříkat tolik tu chemii. Ale jen ať už přejde ten leden a koncem února pěkně nůžky a jedeme, čípek - tažeň, čípek - tažeň...
Yurri
Jo, trochu jsem o tom přemýšlel, protože ty mrazy v posledních letech fakt nejsou. Ale celkově ten mráz, podotýkám já osobně bych ho bral jen občas a krátkodobě, v té skládačce zkrátka chybí. Někde jsem například četl, že třeba broskve pro vývoj a nasazení pupenů potřebují krátkodobý pokles teploty.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.