Tutugon Já myslím , že po Pelhřimov je to u nás stejné. Ten zlom je od Dvorců dál k Jihlavě, což je vidět i na spadu srážek Těch 5cm asi bude no... Edit: to pásmo už odchází, za hodinu je po všem
Tutugon Tak ta neděle je otevřená a taky z toho pro nás nic mít nemusí. Do toho stačí, když zítra vysvytne slunko a hned to potaje jak namydlenej blesk. Samozřejmě doufám, že nás pokryje oblačnost zítra, ať se to hezky udrží, aspoň to málo.
No pánové tak já nevím no: tolik sněhu jsem na Windy neviděl několik let! Čechy se taky dočkají a hodně toho bude Navíc to teplo se na tu středu lehce zmírnilo Že by jsme se vrátili do roku 2005..
Novorolak Uvidíme, no ono by vůbec nejlepší bylo, kdyby to oteplení na středu změnili alespoň do teplot kolem nuly. Pak kdyby pár čísel morkýho sněhu zbylo, zmrznul, na něj napadnul nový tak věřím, že můžeme mít zaděláno na pěkný prosinec.
Krásná bílá pohádka, konečně jsme se dočkali,škoda že přijde klasická Mikulášská obleva,to je přesně jako na Vánoce,vždy obleva Pak se sice nespíš ochladí ale bude málo srážek.
Ano nádherné, jsme s přítelkyní na procházce v šilinkova dolu u Kutřína, nádhera vše pod sněhem, ale pěkně mrzne, v noci má opět sypat ?, ani se nám nebude chtít zpátky v pondělí do Prahy.. Z naší chalupy ?
Tak zítra to bude opět na stejno jako včera. Tedy na východě déšť a sněžení až od Chřibů na západ. Ve výšce bude teplo. Tá níže půjde asi stejně blbě jako v pátek. Nějaká zima pro východ je ve výhledu až tak za deset dnů a to je ještě hodně daleko.