Prady
V další dny se zahojíte, zatímco v nížinách to sleze tak u vás by to mělo držet
Já nevydržel a šel tuto zimu prvně hrabat Zatím tu nasněžilo 7 cm, na radaru to sice vypadá že to slábne, ale intenzita se stále drží kolem 1 cm/h, takže těch 12-15 cm by to do rána dát mohlo, no uvidíme Další sněžení by mohlo přijít zítra a hlavně na neděli, takže po dlouhé době možná provětrám běžky už v listopadu
Diskuse o počasí Jaká bude zima 2021/2022
Huslenky u Vsetína, stále lije, očekával jsem, že to tu kolem 12 přejde do sněhu a ono stále nic, jsem trošku zklamaný, když vidím, jak téměř celá jižní Morava a i oblasti u nás co jsou vzdušnou čarou 30 km od nás, si libují ve sněhu.
Dnes už nic neočekávám. Prší zde i na horách 900m.n.m. apod.
Doizer
Určitě se dočkáte, tady začalo sněžit před půl hodinou.
kuba
A ostatní východ, nemá cenu, sníh očekávám v půlce prosince přinejhorším.
Východ jenom vyžírat a vyžírat jako kdyby komplexy byly málo. A podle někteřích tady ještě litují že sněhu není moc nebo v neděli nebude.
,,Přinormálním,, ale sníh může být na Mikuláše.
Peter Sedlák 1
Jo u nás v zimě 2019/2020 sníh napadl v půlce prosince.
Jako ono ten boj západ vs východ je znát, ale počasí není vždy spravedlivé pro všechny. Nebojte pánové, však i v Čechách napadne brzy kupa sněhu. Budu fandit.
Zase která oblast měla minulou zimu nejméně sněhu z republiky.
Přijel jsem na chalupu v Předhradí u Krouny.. Nádherný vše pod sněhem. Sype a sype
V Předhradí v údolí krounky.. Je cca 10 cm stále padá
Tutugon
Ono tady přeci jen hraje velkou roli nadmořská výška a Rychnov je kolem dokola obehnaný kopečky přes 700m.n.m, je tu takový mikroklima. Třeba minulou zimu když byly oblevy, tak třeba ve Vyskytný, která je stejně vysoko , tak už byla nesouvislá pokrývka a u nás pořád 15 čísel.
Prady
No tak je možné že naše obec má víc sněhu než Rychnov ale podle radaru je to skoro stejné, docela paradox je že jak jsem dopoledne jel z Jihlavy dom tak kolem Jihlavy vánice pak to přechodně ustalo a od Strměch zase začalo hustě sněžit a v Pejru ještě napadalo, právě jsme byly asi 1.5 hod v zelené barvě a napadlo 3 cm sněhu teď už teda moc nesněží ale padá a padat bude protože se to moc ani nehýbe hmm podle modelu už nás to mělo opouštět a stále nás to drží v kleštích to sněžení to bude na silnici veselo já právě jsem nic nečekal..
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.