Diskuse o počasí Další ochlazení od 10.2.
Jiří24
Má napadnout 5-6 cm při 4 mm, tak uvidíme. Má začít kolem 20. hodiny a srážky jsou už nachystány. Proudění bude ještě dobré, tak by to mohlo vyjít.
Dnes zatím maximum -5°C, což je pěkné, snad se do půlnoci moc neoteplí. Doufám tedy, že se oteplí a pak to všechno pěkně zmrzne. Alespoň takový "trest" za příliš vysoké teploty takto brzy.
Jiří24
Už začíná drobně sněžit přesně dle očekávání. Neplašte se hned, že to nevyšlo. Trochu silná slova ne? Ono to opravdu chvilku trvá a ten první pás většinou nic nepřinese. Vzduch je přemrzlý a suchý. Ještě to zesiluje (nejsilněji až kolem 22. hodiny) a proudění je V, takže to Krušné nebudou trhat.
F4
Silná bych neřekl ale pravdivá podívejte se na radar srážky už jsou podle radaru v celých Čechách takových odrazu co už nás přešlo a tady nespadla ani vločka a podle radaru v Německu už toho tolik neni. Prostě to nechápu jak je to možný a ještě jsem toto nezažil jo dobře ještě 10 nebo 20 min dříve nebo později srážky jsem zažil několikrát nebo přeháňka a nic nespadlo ale taková fronta takových odrazu a nic a ani není vítr pokuste se mi to někdo vysvětlit děkuji.
U nás ta mrazivá bestie dnes vyvrcholila, nakonec , ani nám se to nevyhlo díky celonoční jasné obloze a utišení větru, ráno v půl 8 teploměr ukazoval -16,9 v mrazové kotlince u osady, Budkovice -20,1C snad nám na zahradě nic nezmrzlo
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.