Díra dobrá není, velká města zavřením všeho trpí nejvíce (na vesnicích se toho zas tak moc nezměnilo) a chudáci děti Takhle mohly mít aspoň chvíli zábavu a radost ze života, ale bohužel, asi zase nic nebude, je to škoda, těm depresím by to dost pomohlo. Sám jsem spíše introvertní, ale i na mě už je té izolace moc.
Petr75 Jo to má namířeno pěkně akorát k nám, ale Z od nás nic takže napadne nejvíc nakonec na Vysočině a na Moravě? Hlavně je super že to přijde až dlouho v noci, to už se ve výšce sníží teplota snad
charlie Nesmysl, bude jaro, 8-10 st..ve dne v noci teplej profuk od JZ.. Priblizne tak od zitrka.. Ctvrtek patek to vyleze az na + 12 st... To se tu vi uz tyden...
Tutugon ja zas doufam ze se to po ceste stoci o par desitek km na zapad objednavam 15-20 cm ale je pravda ze kdyby to slo pres nas tak to pujde i do Prahy... no porad je tu snad nadeje
Když koukám na GFS, tak mě napadá, že jsem snad ještě neviděl kompletně celou předpověď na půl měsíce pro Prahu v mínusu, a už vůbec ne tak výrazném. A rozhodně ne v situaci, kdy to je poměrně uvěřitelná varianta. Nakonec, snad jenom 3-4 ansámbly jdou nad nulu za celé období
radek4545 Hele ve čtvrtek další zásyp od jihu a ještě nižší teploty než teď, plošně tak -8 až -12 když vidím co maluje za divočinu GFS jaj kosa bude velká Сибирь приветствуется!