Shadow Kéž by! Spíš se ale bojím, že nepřetlačí studený humus že severu, nebo přeletí nad ním, tudíž pro mě stejně šedý a studený tfujtajbl jako nyní...
GFS nam přidal do středy 16mm, COSMO naopak lehce ubral, je to jak na houpačce, kdy a kde to přejde do sněžení, uvidíme co s tím udělá to pásmo co pěkně roste na SZ, jinak na balkóně už mám rampouchy až 70cm, což tady může přinést neplechu, sníh zatím 8cm, okap možná poletí brzo, ten má teď o pár kilo víc
No super, 1. Vlna srážek nás obejde západně a 2. Východně a tady z toho nebude vůbec nic, ještě že včera něco málo napadlo, jinak by tady byl holomráz...
No právětoje ta otázka protože ty srážky co jsou teďko na SZ nebudou určitě do rána jak kreslí aladin..Otázka je, odkud přesně půjde ta ,,druhá" vlna..
Zimoblb No něco bude, ten pás nad Alpami je výrazný když se podívám na globální radar, čekám že kolem 22:00 to půjde k severu rychleji, a zatím nehodnoďte situaci, třeba Aladin má to nejvýraznější až k ránu koukl jsem na počasí a výstrahu nezrušili pouze tu před ledovkuou u nás což se divím protože ledovka je a teď to jde navíc rychle je mlha, vítr a mrholí takže je námraza i ledovka nádherná kombinace