Tak na to že jsme byli skoro 2 hodiny v odrazech tu nic nespadlo pouze slabé mžení občas vločka jinak lidi, je to teprva nad Alpami leze to z Itálie do Rakouska jsem zvědav co s tím Alpy udělají, doufám že zesílí srážky, minule nám taky pomohly
Jsem zvedav, zatim to vypada na ledovku jen zlin. Jinak by to nemusela byt takova katastrofa. V OVE -7°C. To spis bude padat snih, nebo dest uz zmrzly.
Tak venku slabě mrholí -3,5, však to znáte. No, takhle asi... Modely nám sakra ubraly, takže z toho vyjdeme nejhůř, ale co už. Pak sledujte vývoj TN ve středu a ve čtvrtek příští týden. Něco napadne snad i tady, ale vsadím se, že spadne vše v Čechách.. Nic ve zlém, jen můj pocit.
Aidamko Tady spíš padá velmi drobné slabounké sněžení, vypadá to že jsme ledové kalamitě těsně unikli, ledovka je tu slabá z rána a už se další nevytváří
Novorolak Uvidíme, jestli bude něco padat. Za půl hodinky je to u mě, pokud se to nerozpadne, což by nemělo. To hlavní se ale začíná rýsovat u Mnichova.
Tak nám výhledy zase ubírají jak teploty do plusu tak srážky do mínusu ach jooooto jsem zvědav co z toho nakonec bude jestli vůbec něco,nechci mráz na holo.
Predators2 Ta srazkova mapa to je fakt k placi. Takova dira presne v nasi oblasti. Jestli to v noci bude taky, tak me mrskne. Tech 10 cm je zaklad pro peknou atmosferu. Ale jestli bude takhle foukat, tak to bude k prdu.