Diskuse o počasí Výrazné ochlazení a sněžení od 6.2.2021
Jak to tady jede i v sobotu od 5ti od rana, lidi pred akcí nemuzou spat..
Me se predpoved libi cim dal vic, do nedele jsem s nicim nepocital, krom trochu deste, a na tom se nic nemeni..
Z ne na po a v pondeli 10-15 cm snehu, a pak mrazy cely tyden..+ par dalsich cm snehu str-ctvrtek..
Budou běžky i brusle, paráda!
Tak jeste, aby to vse dopadlo...
Sobota ráno, ta situace ještě ani pořádně nezačala a tady už lítají fiaska, ach jo...můžete hodnotit v pondělí večer?
Vy jste tady nekteri dobri cvoci na to pocasi vydim?prvni vsichni hrozni ottimismu kolak vam v cechach nenapadne a po par hodinach uzto vsechno odepisujete,uz dva dby zpatky tady nekdo psal ze pokud jide tn od jihu chytne to hlavne moravu a tak se i stane, z nedele na pondeli to vypada na slusnej masakr,uvidime jak to modely jeste behem dne upravi ale v cechach zadny haldy krom dnesniho snezeni necekejte,morava dostane co ji patri???
Kéž by napadl sníh, ale všechno bude v mrznoucím dešti, škoda.
vojta-černošice
Pockat si az na samotne hodiny prechodu takoveto TN je to nejrozumnejsi, co lze udelat, protoze az do tech hodin je vse krajne nejiste.. Nekteri se tu nikdy nepouci zrejme..Nejspis je holt nepredelame
Ctvrtek jsem operoval pracovne Řevnice, Dobřichovice, Černošice, Radotín, tak jsem si na vas vzpomnel..
Vlastne, jakym zpusobem a jak moc to znate na Šumavě, jestli se muzu zeptat?
ROFA
Dole ještě prší ale intenzita radaru úplně neodpovídá díky návětří. Večer 4 mm s popraškem, doteď další 1,1 mm. To nejvydatnější má přijít až pozdě odpoledne a zesílené návětřím, jsem zvědav. ICON i COSMO už se drží v reálnějších číslech - do 30 mm za celé období. Něco bude možná ve sněhu.
Ale Norové nám dávají vše ve skupenství sněhu, tak nevím no.
Kokos342
Je to 10 a vice let zpatky, kdy byla podobna situace. Strasilo se jak plosne napadne 20 cm. Tesil jsem se jak malej a byl z toho sotva poprasek. Proste jak to jde od jv, k nam se tomu vubec nechce. Asi to nepusti Krkonose, i kdyz to smysl moc nedava. treba na tom budete lepe...tenkrat stacilo vyrazit za Jicin a snehu tam bylo o dost vice nez u nas. I Boleslav a Praha. Podobne to vidim nyni, bohuzel pro nas.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.