Přes Vysočinu se teď táhnou pěkný zelený pásy srážek, ze kterých chumelí jak blázen. K velké škodě se jeden táhne asi 5-10km východně od nás a né a né se posunout k nám Sice sněží, ale v těch zelených odrazech padaj vločky jak pětikoruny. Jiří24 Hezké foto, tak to má vypadat, v rámci dokumentace ?
edit: Asi jsem to přivolal...pětikoruny sice nepadaj, ale chumelí drobně a hustě
Jiří24 Tohle se sluníčkem asi moc nesouvisí - napadnul vám tam lehký prašan a ten si začíná sedat, případně část může i sublimovat mrazem. Nechci děsit, ale den dva a můžete být i na půlce toho co vám napadlo. Tohle my tady dobře známe - kolikrát za den napadne to co slehne takže výsledný přírůstek 0 jen se zvyšuje vodní hodnota sněhu
Prady U nás nic ale vidím na S černé mraky tak snad se to spustí ci nevidět swan1 Ty jo, kolik tam už máte sněhu Petr Jasně to my známé taky, kdyby to nesedlo tak jsme v lednu skoro na 40 cm...
Tutugon A my na metru Ale jsem rád za těch sesedlých přemrzlých 25-30 čísel, to už jen tak neroztaje a až pak dorazí v březnu jaro tak to tu nebude moc dlouho strašit. Zbydou jen ty velké hromady kolem baráku jako zásobárna vlhkosti pro trávník a záhony.
Tom_Sternberk No zalezi v jake casti stredni moravy jste jel, ma oblast se nachazi na pomezi zlinskeho a olomouckeho kraje a tady je snehu habadej??? 15cm a do toho i metrove zaveje kolem cest...
Prady U nás zatím pícus, a ve Strměchách 2-3 km od mě sype jako hrom tak snad jo, hlavně mě zaráží že na Děčínsku 250 m nad mořem furt sype celý den, asi tam mají nějaké zvláštní klima