U nás se vytrvale sype prašan, chvíli dost hustě takže je to nepříjemné, zatím okolo 1-1.5 cm tedy nic moc a koukám že v Brně už jsou rovné 2 cm tady ještě jedna námrazová...
Tom_Sternberk Tutugon Jo dohromady máme 3cm. ze kterých dnes napadly zatím 2cm, takže pokud další 2cm spadnou, tak budeme na 5cm a bude úspěch. Aktuálně sněží pěkně.
Tak novy výstup GFS moc nepotěšil šel hodně do tepla o proti ranním vystupu kde měl hodně mrazivo ale pořád se to mění večer tam bude snad ta chladnější varianta.
Aidamko Úplně nevím jak ti můžou naskakovat ty cm .....ale doporučil bych koupit si pravítko napadl cm možná 2 stěží . Velká omluva je to 2,5cm kde byl zelenej odraz ?
Jiří24 Asi se dívám na jiný model. GFS má zimu až kam vidí a to dost drsnou. A s tou aktuální teplotou u vás, asi vám špatně měří stanice, protože všude kolem máte hluboko pod nulou. Kolem nuly tam nikde rozhodně nemáte.
Aidamko Napsal si že napadlo už ....a v Komárově 4 no nejsou tady 4 cm za dnešek ani omylem ?prvně měr a pak piš .... seš do toho tak zazranej ,že z toho máš velký voči.
DavidD. Ježiši s tebou to nemá cenu řešit, ty 4cm mi potvrdil kamarád, co v Komárově pracuje, takže nevím oč tu běží a pokud nemáš lepší věci na práci, tak mě laskavě nech být napokoji.. Ještě jsem se tě nedávno zastal, že nejsi troll a ty takhle, no, že já se snažil.
Já jsem napsal, že tady leží dohromady 3cm a dneska z toho napadly 2cm, pro tebe to opravím aby se neřeklo.
Jo a jak jsem nebo nejsem do něčeho zažranej mě tady nepiš, pokud máš nějaké vzdělání typu psychologie, tak klidně.
PS: 4cm dohromady jsem psal, takže když tam ráno byl 1cm, tak připadly 3cm.
aura33 To nepopírám a v tak studenou variantu nevěřím (a ani ji nechci), ale reagoval jsem na to, že výstup je teplý... Ono i ty další varianty nejsou nějak moc teplejší. Větší rozdíl je tam až po 20. únoru, což je něco co zatím nemá žádný smysl řešit.
Aidamko Jo to máš pravdu za to se omlouvám klaním se ?co ti na to mám říct ,už jsem po těch armagedonech a kolapsech takovej nějakej rozjetej na popichování ♥️
aura33 Není ten hlavní běh třeba nejpravděpodobnější? Tj. že ty ostatní běhy startují s nějakou počáteční odchylkou a tedy by se jako nejvíc relevantní měl brát ten hlavní běh... ale nevím jak to přesně funguje.
ota Tak oprava, není nejchladnější, ale jedna z těch chladnějších. To co je ta hlavní animace, je na grafu černá čára, červená je průměr. Potíž je v tom, že ty křivky můžou zítra být jinak, takže nikdo neví jak bude za nějakých 10 dní...
spurdo Nevím přesně, ale co jsem to tak pozoroval, tak mám pocit, že hlavní běh udává trend, tzn. Pokud je hlavní běh chladnější, předpověď se mění více do zimy a naopak.
Pokud ovšem to není jen můj chybný dojem, pokud by to byla pravda, tak to znamená, že se předpověď vrací spíše k zimě.
Je v tom zmatek, chvíli to vypadá, že mrazy vydrží do 20.2. a pak do konce února, raději to nechám být...