Predators2 Taky si myslím že nedáme v predikci máme vsude 0mm.srazek navíc počítám že ten sníh bude sedat jelikož je to prašan ale na druhou stranu stát se může vše kdyby mi někdo v prosinci překl že se budeme blížit k 30cm tak si za klepu na čelo ??
Kuba jo máš pravdu v tohle dobu měl ten západní cíp už klesat a stále se vysunuje na sever a je tak 3x silnější než měl být nojo je to níže uvidíme aktuálně stále sněží
Martin Vítek Je to zbytečný. Projíždím místa kde sypač neviděli. Ale vypadá to nádherně. Sám jsem to dole dlouho nezažil. Takže gratulace a užívat si co to dá.
Přidám taky , pravítko ma 30 cm . Jinak jsou tam vidět při troše pozornosti ty vrstvy . 1.zbytek zmrzle po oblevě 2.ta nažloutlá s pozdravem ze Sahary ,pak trochu ledových krupek (uzká ,na foto neni vidět ) a 3. Ta čersvého prašánku . Je to foceno na trávě v ulici viz foto . ( všiměte si jak vypadají "chodníky" ) Kolem města na pastvinách, je ještě trochu víc . Přežilo víc oblevu . Naopak, mezi panelákama není ta spodní vrstva , jelikož tam po oblevě byl sníh už jen místy .Doufám ,že popis dostatečný
No modely nám dávají prd, tak jsem zvědav, ale dle mého se stane klasika níží z Jadranu.. Modely v noci a ráno přidají na sněhu pro Moravu. Hezky vypadá model ECMWF Swiss HD... Akorát, že novej večerní výstup to asi zruší. Nebo novej Švýcar, tedy verze COSMA.