Aidamko
To je zato že si přeješ aby už bylo teplo, jaro mě bůh splnil, to co jsem si včera přál, tedy aspoň 5 cm, nejlépe 10 cm, no napadlo 7 cm, to je taky dobrý, doufám že zítra bude krásně, udělám 5 km pochod kolem vsi a už se těším jinak příští týden vypadá hrozně fuj vypadá to opět na nějaké rozhraní ale tentokrát bude ležet poměrně daleko v Polsku a u nás bude jen nechurný horko
No tak každé období má něco do sebe, zima se ti nelíbí? Mě docela jo, hlavně to bílé za oknem a Vánoce v létě mám zas nejraději bouřky a to že se podívám někam na dovolenou, ale vedra jelikož žiju na vesnici na Vysočině moc ne teda, před 3 roky jsem byl na výletě ve Znojmě a v Mikulově a bylo tam na mě moc velký teplo
Diskuse o počasí Teplotní rozhraní, déšť, sněžení a ochlazení 28.1. až 31.1.2021
Tutugon
Já chtěl hlavně nějaké srážky, ten úhrn je hrozně malý.. Sníh jsem chtěl vidět aspoň dneska, ale taky nebyl. No já už si přeju léto a to teplo, tu atmosféru a né tady to mrholení. Příští týden vypadá skvěle, těším se. Bude teplo a celkem hezky, příští neděli taky, nádhera.
Já jsem člověk co má vedra a horko rád, jsem zvyklý, však na JM je v létě nejtepleji.. Rozhraní vzduchu nám zařídí vždy vyšší teploty o 2-3dny.. No těším se.. Pouze 3 měsíce do května, tam už je pěkný teplo..
swan1
No u nás už to může jen překvapit, U vás to slabé sněžení bude pokračovat, no užijeme si to,v úterý tu máme na 5 dní jaro,a o víkendu snad zas severní proudění a návrat zimního počasí. Uvidime
Aidamko
No tak 13 mm je dostatečnující, přece jste JM no, u nás za tuto epizodu taky žádná sláva a to jsme Vysočina 15 mm... včera spadlo 10 mm, dnes 5 mm ale udělalo to z toho 7 cm sněhu počkat ale to už by bylo hodně divný kdyby příští týden začalo jaro jak tu říkáš, ještě je únor proboha, 2012, 2018 byl dokonce vrchol zimy, to by bylo právě špatně jak loni, pak by v březnu udeřil mráz a všechno by promrzlo takže ať si tam teplo ještě měsíc je...
Tutugon
Jo, akorát já do toho úhrnu počítám i čtvrtek, takže ještě si tak 6mm u sebe přidej.. Jo, jako celkem to ujde.
Kokos342
No to je ještě daleko, strašil si tady nedávno 16cm u sebe a spadlo ti tam kolem 4cm, však počkej a ono se to ustálí v Polsku... Času dost, máme teprve sobotu.. Uvidíme, ale sever si užije asi určitě.
kuba
swan1
To určitě nedorazí. Vítr bude foukat od severu. Co je to proboha za kvalitu? Čím jste to fotil?
Predators2
Hele cim asi, mobilem..po tmě to ostri bídně, pohybujici se objekty obzvlast...
Ale nijak to neubira na kvalite tech vlocek..
Jinak, ze pri zemi fouka od S je jedine dobre, dela nam to navetri.. Ale ty srazky nejdou od severu..nybrz od zapadu .
Tohle je jina situace, nez prechod SF tam u vas dnes od S..
Od Frankfurtu to sem na JZ klidne dorazit muze, jestli to nechcipne..
swan1
Za chvilku se vítr změní i u vás a srážky už budou slábnout. I tak vám určitě 15cm napadne.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.