Tutugon S 10cm bych určitě nepočítal...budeme rádi za 6-7cm Stačí se podívat na mapu spadlých srážek u čhmú a ono je vidět, že ty srážky co jdou od Příbrami/Tábora už nemají takovou intenzitu. Nicméně i tak to není špatný, čekal jsem určitě méně...
Ochlazení se zastavilo, téměř neprší a pomalu prosvituje slunce. No tak aby z toho ochlazení nebylo spíše oteplení. Na příští týden to maluje jaro, to je pro mě tak akorát. Snad to vyjde.
Prady Ta linie vypadá hodně výrazně, z toho by Vám mohlo 10cm možná i více nasněžit, je vidět, že ty nejlepší pásy sněžení se vyhýbají nížinám a zasahují kopcovité celky. Tady minule silná linie dala jen 3-5cm, tohle je jiný level, Vás ta obleva už nemusí vůbec štvát...
Tak dle posledního Aladina u nás se srážkami útrum ochlazení velmi mírné těch mínus 7 tu zdaleka nebude max tak tři čtyři a od pondělí večer opět oteplování. Za celou zimu jsme tu mněli jediný den kdy teplota klesla k -15. Děti tu už ani neví co je to bruslení na rybníku, naposled před čtyřmi lety .
Čáp83 Holt se dnes ten kolotoč snezeni toci pres Šumavu a jih.. Do utery jsou to 3 dny, sorry jako Me se libi, jak je u nekterych clenu ,, dulezitej,, kazdej 1-2cm mokrý srajdy na par hodin, vid Kokos.., uz vyhlizej silnicare ale kdyz jinde fakt poradne nachumeli prašan , tak hned vyhlizeji datum, kdy jim to sleze a radujou se jak mali kluci ze to bude uz za nekolik dní . Tady vali nadherne a ma valit az dlouho do noci
Tak u nas teď asi takhle Máme uklizeno, koně se hřejou na sluníčku, prostě zimní idylka Hranice sněžení byla v noci v cca 850 m. Kolem domu máme 25-30 cm, a za poslední 2 dny spadlo 20 mm srážek z toho 15cm ve sněhu. V úterý pak zřejmě další nadilka s oteplením a co bude dál se uvidí
swan1 přesně tak jak jste to uhodl já to spíše mysell tak že teď se radujete ale věřte mi že není proč čím více nakyda tím to bude bolestivější.... hold lepší když nic nepadá než být potom zklamany