v sobotu aladin predpoveda na slovensko dost snezenie... uvidime snad to vyde .. aladin vravi ze rano bude dazd, potom dojde snezenie, od tej 9:00 do pol noci
bodaj by to bolo fakt tyjo
Diskuse o počasí Jaká bude zima 2008/2009
pardon, v piatok.... jak spominal kubik
na Silvestra a na Nový Rok říkají že bude sněžit i v nížinách
ale moc tomu nevěřím
jaká je pravděpodobnost 50 procent
Marek
Predpoveď na nový rok má pravdepodobnosť 10 až 20%, čo je dosť málo, lebo Nový rok je z meteorologického hľadiska ďaleko...
bude nějaká zima studenější než tahle v budoucích 10 letech?
Bude ale příde nečekaně
IWAG přijde tahle zima vůbec?
Tomáš
Jaký rok? bude to do 5 let?
Zima néééébúúúúdéééé. Zimu zrušil poslanecký výnos EU č,226/35 z roku 2006. Jsou to kurvy v tom EU
To nikdo neví kdy udeří v kterém roce
Mám pro vás dobrou zprávu Vánoce budou od stř.poloh na sněhu v nižších
polohách bude poprašek ale ta pravá a krutá zima přijde po 25 prosinci
a na horách napadne 1 metr sněhu a na Silvestra bude dost sněhu i v niži-
nách.Za chvíli ta pravá zima přijde.
pane uchozkunina96 podíval jste se někdy z okna, nebo na nějakou předpověď. Jděte se z toho vyspat. Hovořite samé bláboly, i když se hezky poslouchají, spíš se budeme koupat v řece než lyžovat nebo cokoli jiného. Asi vy jste si rozuměl s naším neomylným panem prezidentem.
Anonymní
jenže co je ted nemusí být zítra chladný vzduch od severu a severovýchodu k nám může proniknout velmi rychle viz konec roku 1978 a začátek roku1979 ještě 27 prosince v ČR padali rekordy ještě 31 prosince v podvečer bylo až 6°C a 1.1 ráno bylo kolem°- 20°C
jo a jestli se díváš na předpovědi meteopressu nebo na CHMU který se už 3 týdny neaktualizuje tak to je tvůj problém a nevěř tomu.
iwag
Pripomínky píš na http://www.meteo.estranky.sk/stranka/chat TO, ZE MAM 15 LET, TO NEZNAMENA, ZE PREDPOVIDAM ZLE POCASI! NAJPRV SLEDUJ A AZ NESKOR HODNOT!!!
mirko 15 rokov kosicke olsany
nebudu nikam psát připomínky. Mě rozesmály ty zdroje ze kterých čerpáš. Velice nepřesný GFS úplně ztracený freemeteo který bych nepřirovnal ani k meteopressu. potom CHMU a SHMU na kterých máš udělaný předpovědi na týden tudíš nepředpovídáš ale opisuješ tak se konečně vzbud
iwag
A z kterých mám čerpát?
iwag
Upozornení meteorologické jsem vydal ja sám: Dňa 18.12. od 3h ráno do 18h večer sa na území očakáva miestami dážd, najmä na západnom a strednom Slovensku, ktorý môže spôsobiť šmýkľavosť na cestách a zabrániť ľudským aktivitám. Očakávajú sa zrážky od 10 do 30mm za 15 hodín. A OD NIKEHO JSEM TO NEOPISAL, JA ANI NEKOPIRUJI ANI NEOPISUJE
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.