Už se s tim lidi smiřte a nevymejšlejte pičoviny Prostě do konce roku žádný sníh nenapadne.Snad jen na horách něco.Ovšem sněžní muži nejsme tak nám je to houby platný.Koncem roku ochlazení ale ne výrazné.Raní teploty kolem -4 až -5 a dení kolem nuly a polojasná až oblačná obloha s lokálními sněhovými ovšem slabými přehánkami
Bohužel to je realita.Změna nastat může ale všichni tady víme jak to je.Budem rádi za ty teploty co asi nejspíš budou.Prostě je to všechno nasrat a rozmazat
Diskuse o počasí Jaká bude zima 2008/2009
Anonymní
PumaWeather Meteoexpress
nedavno si tu Jurcovica ospevoval kaamo
Já už jsem s tím faktem i smířený že bude zase teplejší zima,ale snad ne tak extrémně teplá jako loni.
chtěl bych aby aspoň do konce ledna napadlo něco, možná ani to se nestane
Do konce ledna je ještě dost času a já pevně věřím že aspoň jednou zasněží i v nížinách na Moravě,musíme doufat.
hlavne ze kazdy tu kecal ze bude mimoriadne chladna zima lebo zvierata si vytvaraju vela tuku lol p!covinaaa
co hovorite na toto http://www.shmu.sk/sk/?page=1&id=meteo_tpredpo... nejaka nadej na sneh tu este je
banda kokotov anonymnich
jaroslavec
Nesouhlasím. Srážky půjdou od východu a budou silnější na východě republiky s tím, že ve čtvrtek bude sice v čechách chladněji s Sz proudění ale v pátek se to má otočit.
Dojebané počasie!
ty si ho dojebal
Anonymní
S debilmi ako si thy sa nebavim!
počasí se naprosto zbláznilo!!! nebo meteorologové! ještě včera říkali že v neděli bude -1až3C. a dnes říkají že bude 5až9C.!
v nedelu asi tazko
Marek
Ked na Malorke moze padat sneh ,tak uz aj nasi meteorologovia mozu robit somariny a potom sa vyhovvara ,,Ja nic Ja muzikant!To za vsetko moze pocasie
Počasí je totálně v prde.. A bude hůř nebude to dlouho trvat!!!
No neděle oteplení hlavně na Z čech na V moravě bude chladno tak do 3st. od pondělí odpoledne změna proudění na S a silný vítr, který přinese silné ochlazení a tepltoty i přes den budou pod 0st. takže je velká nadějě na vánoce na sněhu a ne na blátě jak každý tvrdí.
piatok bude rano bude prcat ,cen den bude dazd so snehom a vecer zacne snezit , na slovenskuhttp://www.shmu.sk/sk/?page=1#tab
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.