CO MYLSITE BUDE WO STVRTOK SNEZIT AJ NA ZAHORI SLOWENSKA
Diskuse o počasí Jaká bude zima 2008/2009
vo stvrtok bude snezit aj vnizinach stredneho avychodneho slovenska
ozaj pride to poriadne ochladenie okolo po vianoc a na novy rok ta kalamita aj na slovensko
Výraznějšší ochlazení už zítra sněžení nad 400mnm.
velke ochladeni na vanoce? neverim
SVK cely tyzden 0 az +7 ...... tych +4/+7 na JUHU .....ostatne okolo 0 a snezenie ;)
Jenže tady nejsme na slovensku,tady je jinak a tam taky.
dako1: Kde bydlíš?
víchod vysočiny,a ty?
mě se tohle asi netýkalo
Tomaš: Psal jsem to pro Daka1. Zajímalo by mě kde bydlí že se tam tak rychle ochladilo.
víchod vysočiny,a ty?
Inteligent
víchod. lol
Je tady ta uchozkokotina 96? Jako kde je ten Mikulášskej sníh i v nížinách jak si tady před pár dny avizoval? Z jakého zdroje si tuhle informaci načerpal. Jsme tu všichni zvědavý.
Pane iwag. Jak tu můžete napsat že ve čtvrtek má na Moravě napadnout sníh. Z čeho čerpáte? Máte doma křištálovou kouli? A při +4 stupních které se avizují se ten sníh asi neudrží nebo jo? Muselo by být přes den pod nulou aby se sníh udržel což nehrozí. Nebo snad jo?
Anonymní
http://www.meteociel.fr/modeles/gefs_cartes.php?ec...
tento model ukazuje sníh na Moravě ale ted dokonce i na Slovensku. a kde ukazují 4 stupně?
ten model umi tak 10%,jak nekdo muze tomuhle verit to nechapu.takovi cmranice barevny.
JAKA BUDE ZIMA 08/09???
ZATIAL TO VYZERA NA TEPLU ZIMU, TEPLEJSIU NEZ MINULOROCNU, AK SA DO 20.12. NEOCHLADI, tak potom uz VOBEC, az ked tak okolo 26-27.122 po sviatkoch, kedy klimat.meteorolgoovia predpovedaju aj vela snehu a mrazu!!!!!!!
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.