Tutugon
My si to tu rádi na Z necháme, jestli bude co....ále vypadá to,že něco by mohlo spadnout,už to zesiluje...
Diskuse o počasí Další tlaková níže 3.1. až 6.1.2021
kuba
My -1,2,není co divit když je zataženo a poletuje
kuba
Jo ráno budem moudřejší....
Tak dneska se mi to zatím líbí, aktuálně se tu krásně rozsypalo a je -1 °C, takže to drží i na parapetech a silnicích, zatím je sice jenom poprašek, ale nevypadá to, že by to mělo hned skončit, ze včerejška zbyly asi 3 cm, ale byl jsem se podívat na kopec k vysílači Cukrák a naměřil zde 11 cm sněhu, paráda
spurdo
Obdobně tady u nás, už jsme na nule a svítí od rána slunko, kdyby nebyl na zemi sníh, tak už jsme na +2 až +3, tak aspoň že je těch 5cm na zemi...dle předpovědi máme dosahnout max na nulu,.. příští dny vidím s otazníkem, za tři dny máme jít do tepla, pak zas do cca 20.1. do chladu, pak zas to maluje teplo, jo , houpání pokračuje už několik měsíců..ale co, za chvíli zas jedeme na boby, jsem zvědav na taktiku měšťáků, bude jich víc? Zastřelej nás?
U nás ted je krásné počasí, sice se to nezdá ale je nad 0 bohužel, slunce to trochu ohřálo jinak zajímavé mělo být -3 až +1 a najednou to změnilo ČHMÚ na -1 až 3 tak co to je, furt je tepleji než podle předpovědí ale jo za to může to slunce, kdyby bylo zataženo tak by jsme měli mráz jako včera
Prady
Kéž by ta nadílka dorazila i tady, tam u Vás to vypadá fantasticky. Přeji krásné dny prožité se sněhovou pokrývkou.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.