Celodenni mlha, pres noc nasnezilo do 1cm, pres den sice nad nulou ale misty to neroztalo, od usvitu do soumraku jak polarni noc... pres den poletovalo par vlocek, na radaru nic, ani ted to nebude o moc lepsi. Jedine hory, kde to vypada na trochu snehu jsou Krusne, tak koukam aspon na obrazky z kamer.
Adamsedlak zesílil pás přes východní Čechy a většina srážek v mrazu a hází od 4 do 8cm sněhu v tom pásku... ukazuje i ve čtvrtek druhou vlnu od SZ ale eto bude slabé
Prady No já to mám nějaký pátek už a teda platím za nic dá se říct. Ale mám premium, tak jsem spokojenej Nevím, asi jen chyba dat na serveru, klasika. Někdy se aktualizuje i ve 2 ráno, jak kdy, zatím klid, stále čau dost.
No tak zítra ať kouká být zima, nebo slunko. Jedu až někam do oblasti Boskovic. Tam snad bude trochu více počasí jako v "zimě".
No a já dostal chuť napsat slohovku jako za stara na půl stránky. Jde se na to.
Aidamko Jo to teď taky zjišťuju. Čekal jsem třeba nějak víc aktualizací, podrobnější grafy/meteogramy/hodinovou předpověď a ono nic. Přitom na to lákaj...pěknej podvod, asi jim zajedu vynadat. Vím kde mají v Praze kancelář, už jsem tam byl na firmě vedle
Vesměs jsem s večerními výstupy spokojen. I poslední výstup iconu po 23h nám dává kolem 10cm, jako skoro všechny modely...to rozpětí je většinou 8-14cm.
spurdo no teď už skoro mrzne a je jasno.... nebo jasno jakože není nízká oblačnost 0,2C a klesá mělo být min 1,3 nad nulou... jo jinak asi to tak vypadá... to byl zatím nejlepší výstup
Tak dobré ráno, vypadá to že se modely ustálily, žádné terno z toho nebude těch 5-8cm asi napadne, těším se na to a doufám že si aspoň týden užiji zimní přírodu Kokos342 U nás teda silná mlha, chvála bohu že nemrzne, no něco tam mít budeš