F4 Podle mě se srážková oblačnost pohybovala od JJZ. Ta se musela nad Doupovem přizvednout a odlehčit. Pak bylo pěkně vidět jak zase startuje za srážkovým stínem KH v Německu.
tomášzposázaví To u nás už je klídek ale skoro jaro ani jsem to nečekal myslel jsem že bude zataženo a ono už od dopoledne svítí slunce a je 5 nad nulou o 2 stupně už překračujeme předpověď..
Tutugon No jo my jsme hold západním a jz větrům otevřeni, tak tu fouká i když jinde je klidno, od jv nás tu trochu chrání ve východní části obce zalesněný kopec, ale podle včerejška to stejně moc platné nebylo když se nárazy větru vyšplhaly až na 90ku, úplné bezvětří tu prakticky nemáme nikdy
Jinak vážení, dnešní pokrývka (ráno) s 1 cm byla letos 2.-3. nejvyšší za celý rok. Na 1. místě je 29.2. se 2 cm, 27.2. a dnes byl 1 cm, jinak byl 7x poprašek. To je něco neskutečně ubohého. Pro srovnání 2019: 1x 10 cm, 1x 5 cm, 2x 4 cm, 1x 3 cm, 1x 2cm, 2x 1 cm a 7x poprašek.
TN dala 0,3 cm, dnešní srážky 1,7 mm. Žádná sláva ale aspoň něco, hlavně ten dnešek trochu překvapil, protože za námi už srážky rychle slábly a za Prunéřovem už nepadalo skoro nic.
aura33 Tuhé mrazy samozřejmě ještě přijít mohou, ale i vzhledem k výhledům to bude nejdříve koncem ledna a divil bych se, kdyby se to táhlo přes celý únor až do března. Prostě i Bayern může dostat pět gólů za poločas, ale pravděpodobně je nedostane.
Aidamko Já už tam ven nepolezu, nesl jsem do kontejneru s papírem 300m od baráku, pixlu papíru, a šel jsem, blbec, v tričku, teď si dělám groga..., takovej fičák jsem nečekal..
Aidamko No v noci na dnešek to u vás nevyšlo ale zítra to už vyjde Aladin se zbláznil a dává peo Brno 10 cm sněhu při teplotě 0-2 stupně, že sis to přivolal tím hrnkem
Tutugon No snad jo. Pokud to zruší, tak ČHMÚ fakt ať se nezlobí, ale tohle je fakt modelování na houby. No promiňte, ale https://youtu.be/L6SCrXZ_uTg?t=28
Uvidíme, tohle snad vyjde, pokud ano, tak vám všem pošlu ty hrnky ať je všude kalamita!
To se mi asi zdá, no doufám, že to zas bude nějakej omyl, protože by nás to akorát o kousek minulo Zkrátka Morava opět srážky, šance na sníh a má tam potom být i chladněji.
Konec roku také nezklame, má predikce již někdy v listopadu, že rozhodně nebude nic padat opět vyjde. O té noci zkrátka nepršelo/nesněžilo už kolik let.
Jinak jsem zvědav, kdy klesneme pod 0 (pokud tuto noc vůbec). Venku vymeteno a pořád nad 0 kvůli větru.