Diskuse o počasí Sněžení a kalamita neděle 3.2.2019
Body_Link
Vsak fajn, kazdy chceme neco jineho, ale znate muj nazor, pro me prat si predjari na zacatku unor, je jako chtit podzimni pocasi v srpnu. Jinak ja jsem ted v Krkonoších, takze zde samozrejme o zadnem predjari nemuze byt rec. Dawea nema smysl komentovat, to je bezvyznamne, jeste jsem nevidel cloveka, u ktereho bych tak nebyl schopen pochopit co vlastne chce, asi jsem blbej, no
Nás držela mlha. Celý včerejší den bylo pod nulou a dnes ještě v 9:00 ráno bylo -3 °C. Chvíli jsme dokonce u zdejšího výčtu meteostanic byli ta nejchladnější.
Pak se okolo 11:00 vyjasnilo a teplota dosáhla +4°C. Nyní se zase ochlazuje. Na sněhu to ale není téměř znát, protože jak byl hodně zmrzlý, tak skoro netálo. Přitom jindy bylo jen okolo nuly a sníh mizel před očima. Takže ještě okolo 13 cm tu je.
U nás dnes bylo převážně zataženo až oblačno. Jen okolo 13 hod. zhruba na 15 minut vykouklo slunce. Min. teplota -0.7 st. byla dosažena brzy ráno. Nad bod mrazu jsme se dostali okolo 9. hodiny a potom se pomalinku oteplovalo. Max. teplota 2.8 st byla naměřena v tu dobu, kdy se ukázalo slunce (ve 13 hod.), následně se pomalým tempem ochlazuje. Momentálně je 1.5 st. Sníh se zatím docela drží. Máme tu 10-15 cm sněhu.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.