Diskuse o počasí Sněžení a kalamita neděle 3.2.2019
co si pražáci stěžujete sakra!Vždyť vám tam pěkně sype a sypat bude dál,minimálně 20-25 čísel dáte.To my tady v Těšíně takovou situaci neměli ani jednou,ikdyž tady něktěří pořád tvrdí kolik sněhu u nás nebylo,ale houby s octem!U nás 2x napadlo pár cm sněhu který do pár hodin roztál,takže asi tak!Nemáte proč brečet!
Ondráš: Přesně! Ano, sníh k zimě patří. Ale přát si takové množství, které způsobí veliké problémy a spousta lidí se dostane do velice nepříjemných situací, může jen blázen! Nebo malé dítě, které ty souvislosti nevidí a jen se raduje, že si může postavit obřího sněhuláka. kdo chce sníh, tak ať jede na hory, tam bývá každoročně. Ale chtít ho ve městech, natož ve velkém množství, je, mírně řečeno, pošetilé. Vy, co po něm tak blouzníte a brečíte tady jako steré báby, že se to vyvíjí jinak, než na modelech a kdy konečně napadne těch aspoň 30 cm, jak pojedete zítra do práce? Doufám, že vaše blízké nečeká nějaká delší cesta mimo města, po silnicích nižších tříd... Nezapomeňte jim na cestu říct, jak je tato situace báječná a ať si užijí něco, co tu x let nebylo!
Ondráš*
Ale prd...v neděli to žádnou kalamitu neudělá, do pondělí by byly silnice vymetený. Když tu bylo naposledy 30 čísel, tak Praha úplně v klidu fungovala. Jinak Vám asi musí být jasné, že v Praze jsem se narodil a když jsem kupoval prvně byt před 3 roky, tak jsem ho záměrně koupil alespoň na nejvýše položené městské části v Praze. Aktuálně byt prodávám a hledám barák na Vysočině, Jizerských horách...respektive i Brdy nad 500m.n.m.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.