Diskuse o počasí Návrat zimy v březnu?
Tak venku už je silné náledí. Jel jsem po silnici 1/11 z Opavy směr Bruntál a stačilo jen trochu přidat plyn nebo se dotknout brzdy a hned kola podkluzovaly. A překvapilo mě že jsem neviděl ani jedno auto v příkopu. Všichni jely pomalu 40 - 50 km/h. Jen dva šílenci všechny předjížděli. I cestáři nejsou překvapeni potkal jsem celkem 4 sypače.
Tak tady padá v kuse od cca 18:00 a vypadá to, že přestane až někdy zítra dopoledne. Už teď tu je nejvíc sněhu za celou sezonu 2017/18. Na to, že už začala druhá půlka března a na to, že jsme v polabské nížině je to docela úlet. Bohužel, člověk zkrátka nemůže mít štěstí celou zimu. Naštěstí zítra ještě nebude moc pod nulou, takže to všechno hezky prosolíme
Tu už máme 7cm a pořád padá.
U nás 11 cm nového sněhu -6 a pořád sněží
stále padá, stále padá Je to smutné, ale musím si dát po ránu panáka. Tohle bude uklízení na několik hodin
Dneska musí Jižní Čechy S zavidět na Jihu samozdřejmě nic Budějovice jsou jediným městem v Republice kde se teplota drží statečně nad nulou pořad jinde mrzne pěkně . A to má aspon podle Aladina odpoledne sněžit do večera to bych chtěl vidět kde na J zas dává nesmysli U nás spadla sotva na -0.2 je silná mlha a silně mrholí výstraha měla být podle mě na S Čech a ne na S Moravy na sníh
radek4545
Sever závidí Jihu.....kéž by tady bylo taky nad nulou a bez toho humusu
Uvidíme jak to bude dál.Minulý týden ČHMÚ vydal měsíční předpověď a tento týden měl být průměrný až lehce nadprůměrný. Netrefí se ani týden dopředu natož měsíc ⛄
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.