Diskuse o počasí Sněžení 6.3.2018
Jéj, to zase bude vypadat, typuji že na autobus budu čekat minimálně 20 minut
Jinak už se to blíží, s teplou frontou by to mohlo přinést i nějakou zatoulanou bouřku Ale je to šílený, 5-6 dní a oteplí se až o 15°C?
logitech
Já myslel že tu budeš 350-360 m.n.m. podporovat a dělat si naději, u nás je zatím dost chladno, takže u nás to asi držet bude
U nás už asi 1 hodinu sněží,zatím pouze slabší intenzity.Počítám tak,že těch 10cm ráno bude.Koukněte na WetterRadar tam je to pěkně vidět jak ty srážky na SZ vydrží dlouho.
U nás 3 cm nového snehu
žádný sníh nebude.Všechno roztálo a je strašně mokro.
No, na to ze uz melo prset tak dobry. Ma snezit nad 400mnm. A snezi i v centru Prahy.
Včera večer model ČHMÚ ukazoval ve zprávách výšku očekávaného sněhu a tady mělo být 8-10cm, výslovně to tam bylo zmíněno a realitou jsou 2cm, od mého minulého příspěvku prakticky nesněží,jen takové pidimrholení, teplota ve městě +1,na chalupě -0,5. Podle mě naprosto propadák. Srážky mohutní všude kolem a tady nic(sever Vysočiny+Pardubky+Jihočeši)
Ostrava čistej déšť po dlouhééé době, nicméně měli (ještě máme) jsme tady sníh nepřetržitě více jak měsíc, takže za mě spokojenost. Celej únor a začátek března vždy z okna kouknout a všude bílo :-)
P.S třeba ještě napadne jak před 5 lety, kdy na Velikonoce napadlo v Ostravě 20!!! cm
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.