Lukaskicz: Jasně u nás zápasíme s nadílkou celý den, přes 3cm sněhu, břečka, mlha, po odpoledním 2 hod. sněžení čerstvě pocukrováno, to bude náledíčko, sem tam poletuje, podle num. modelu v 17:55 na čt24 má sněžit i na západní Moravě, podle Aladinu minimálně.
Tak u mě slabě prší a jsou +3 Aladin opět úplně mimo, má podle něho už být 0. Nedokážou předpovědět nic ani na 6 hodin dopředu. Sněžit nebude ani omylem. Včera jsem tvrdil že zítra dopoledne tady bude 5 cm, ale myslím že jsem měl velký oči. Je to velká bída.
Shark26 Zase? Myslím, že jste si sněžení v posledních letech i době shrábli většinou v Čechách tak nekňuč. A nemusí ti být ničeho líto, příští týden má být 6 nad nulou.Nížiny i na východě stejně budou bez sněhu. Je moc teplo.
Brňaček Hlavní pásmo má přijít k ránu a zítra dopoledne. Ale podívej se na teploměr. I kdyby začalo sněžit při těch +3 tak se neochladí na 0 aby to drželo. To je moc 3 stupně.
Tak ono tohle co je tady u nás tak je to sněžení do 5 cm. U vás bude tak 10 cm. Ono má prakticky sněžit všude jenom uplne na severozápade ne. Ale to snezení bude jenom slabé, sice trvalé ale jak rikam napadne max do 5 cm. Cím blize na východ ti vic snehu.