Diskuse o počasí Jaká bude zima 2011/2012
Stranik
Lyžovalo se i v Chrudimi.. a to se jen tak nevidí..přitom zde žádný trvale postavený vlek není ale na tzv. Nemocničáku se najednou vlek oběvil a měli jsme i v Chrudimi sjezdovku dlouhou cca 400 m. přitom sněhu zde bylo kolem 40 cm a vydržel až do konce března
Tak zima vypadá nadějně.. http://www.3bmeteo.com/giornale-meteo/meteo%2Btend...
Zdravím. Koukám, že tady máme příznivce extrémů a trvdých zim, naštěstí většina lidí je normálních a přejí si zimu mírnou, ne extrémy, protože velká zima = velké náklady a sposty problémů. Žijeme v mírném, upozozňuji v mírném pásu nokoli v arktidě nebo v tropech. Ale doposud to jsou jen dohady, vzpomeňme na květnové předpovědi na léto a výsledek byl jinde. Osobně si myslím, že letošní zina bude průměrná až lehce naprůměrná, ale určitě suchá s málo srážkami...... no uvidíme
Je to velmi zajímavá diskuze s mnoha názory a pohledy na předpokládáný ráz nadcházející zimy. Já osobně předpokládám, že zima 2011/2012 bude o trochu chladnější s menšími teplotními výkyvy a větší sněhovou nadílkou (hlavně tady u nás). Nicméně jak to bude doopravdy zatím můžeme jen odhadovat a tipovat. Bude-li letos v Zimě zima nebo nebude-li?
No tak já to vidím asi takhle v mediích to zase rozmáznou např paní Honsová řekne nejdřív že zima bude tuhá pak zas teplá že na vánoce bude sníh nebude sníh pak se určitě někde oběví titulek "Nastane malá doba ledová" (mini ice age ) no a zima bude zase toková jaká bude ..... ? protože věřit nějakým modelům na několik měsícu když jim kolikrát nevijde předpověď na týden. mám teda radši zimu takovouhle takže se uvidí
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.