Ten snímek z 18.04.2026 to je podlá pomluva a lež, ty další snímky to dokládají, aktualizace odpočtu probíhá asi po měsíci, a když někdo píše ve svém příspěvku o odpočtu, tak těch snímkům mám tolik, že se sem nevešly, proto jsem vybral jen některé z nich.
Zatím ten odpočet stále směřuje k roku 2032.
Diskuse o počasí Globální oteplování
Použil jsem snímky příspěvků jiných uživatelů, aby bylo jasně vidět, že jsem nic nezměnil.
ACEOF ACES
Proč jste tam nedal ten inkriminovaný , můj, z 1.5.2021 v 15:52, když už tedy ten můj, pozdější, jste použil.. asi se lépe hodil, chápu...ale o tom byla řeč, a taky o rozporu, že uplně na začátku si tam máznete deset let, pak máte dole v odkaze o tři roky méně, a pak tam zase máznete desetiletý odpočet, přičemž tvrdíte že za covidu se to změnilo, a v odpočtu asi tedy, jak koukám, nezměnilo, a že odpočet je variabilní, ale nestagnuje ani nestoupá či co.. to už je schýza tohle..
ACEOF ACES
Větší šmejdík než jsme čekali, nezměnil jsem nic, to je ostatně vidět z těch následujících scanů, obviňujete mne z toho, co už jste tu sám před časem předvedl, dobrá práce... jako, já se budu kvůli vám přehrabovat v příspěvcích starých x let... píšu to jasně, v úvodním příspěvku jste měl deset let plus ty vaše měsíce, a dole kde teď máte těch poblbaných 5 let a 9 měsíců jste tehdy, asi týden měl 7 let a ty svoje měsíce, pak jste si to přepsal na deset let, asi tak, teď už vám nevěřím vůbec nic. A ostatně se o tom zmiňuje Aidamko již přede mnou, že, můj příspěvek reagoval na vaši odpověď jemu, a jeho poznámku, co jste tam měl za počty na začátku. A použiji vaše slova, z lháři se nebavím..
Odpočet jsem nezměnil, to jsem doložil snímky příspěvků od jiných uživatelů. Cizí příspěvky měnit nemohu, ani to nemám zapotřebí, lháři se zamotají do svých lží sami a ještě budou pomlouvat.
Jediný příspěvek co vybočuje je ten jeden jejich, snímky od jiných uživatelů nedoložili.
20.04.2026 Nový Zéland Wellington, bouře, silné deště, záplavy, sesuvy půdy, stav nouze
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.