konecne nadomnu moje tromby uz fungují!!!--teda v mojem članku hore o popise tromby!
Diskuse o počasí Mam trombu!!
Hejda
Si normální. Já kdybych pozoroval tornádo tak si čas pamatuju perfektně a rozhodně tu nebudu říkat, že sem to pozoroval v 9:00 UTC. To tvoje tornádo je pěkný nesmysl. Čus
Petr12
On tu ale nikdo netvrdil, že to je tornádo
Petre...ale to nebylo tornado, ale tromba. A cas si pamatuji perfektne....jen jsem to psal v podani pro radar....coz pro vetsinu lidi je na CHMU uvedeno v UTC. To je pro upresneni.
A blbost to rozhodne neni...odpoved od CHMU je pro me naprosto jista. Ti me to hezky napsali, poslali i detailnejsi radarove snimky....poslali meteorologicke pojmy kolem modelu pro aktualni dobu.
Hejda
Petr12
9:00 UTC=11:00SELC
Pan administrator.....tak ze asi detailnejsi radar nemate...to by jste me tady asi napsal.....vite alespon jak pise mirko14.....maximalne dokedy nebude fungovat radar na Morave?
Hejda
Hm, vidim, že mí peníze (z daní) jdou na naprostý blbosti. Ten obrázek je dost trapný, tvé údaje špatné a ČHMÚ se tím zabývá místo tvoření předpovědí. Ach jo.
Petr12
Ja se tu nechci hadat, ale to co tu pises je docela divny. Uz jsem to tu psal na zacatku co se tyce toho obrazku. A to jsem si myslel, jak me in-pocasi pochvali, ze jsem neco videl atd...a oni me poslou s prominutim do..... CHMU to udelal dobre...proveril situaci a odepsal me. Z tech dani to urcite moc neubralo a pokud myslis ze ano.....tak jim nejakou tu kacku po prazdninach poslu.....az po brigade, ted jsem svorc
In-pocasi
vyjeli jste alespon do terenu k tomu Slanymu? Proverit, jestli to byla tromba a nebo tornado? Jste psal, ze budete vyjizdet do terenu....tak at vim, jestli to tromba byla a nebo ne. Moc vam dekuji.
Hejda
hm, to jim pošli. Nikdo tě tu nikam neposílal. Prostě ti řekli, že to nic nebylo. Si asi paranoidní. V jeden den jim řekneš, že ten web je o ničem a druhej jim pošleš, že si něco viděl. To vypadá, že spíš kecáš a bavíš se na úkor druhých.
Petr12
Ano kritizoval...ale kritika je nekdy dobra v tom, ze Ti pomuze neco zlepsit. na vic kdyz jsem neco videl, tak jsem si rekl, ze to nakonec zkusim.
In-pocasi
Posli me prosim na email hejda.tomas@seznam.cz radarovy detail pro Podborany - okres Louny....9:40UTC z dnesniho dne....blizko obce dost prselo, tak me zajima, kolik tam byl nejvetsi dBz...ale pro ten 9:40UTC. Moc Ti dekuji
In-pocasi
Konecne vy odpovidete na otazku o radary na morave??????!!!!!!!!!!!!!!!!
mirko 14 rokov kosicke olsany
Asi neodpovi....zaplat tak 200kc CHMU a pak jim napis...aby to nebyla dle Petra ztrata casu a penez od danovych poplatniku....napis jim, proc to nejede. Take me to zajima, protoze pres noc ma na Morave asi dost prset, tak by me zajimali odrazy.
Hejda
A co s radarem, tak nejede no, se podvej k polákům. Je to ztrata času, myslíž, že neví že jim to nefunguje. Bud rád, že tu vůbec nějaký radar je. Levný to určitě neni. A nenavážej se do vostatních. Tohle téma stojí za ... , je tak akorát ke smazaní. Du na živě.cz.
Hejda
Dobra rada: http://www.shmu.sk/sk/?page=65
MORAVU NENI CELU VIDIET ALE ASPON TROCHU---SEVEROZAPAD MORAVY NENI VIDNO, ALE ASPON DACO!!!
In-pocasi
Poslal jsem Ti tedy email...snad odpovite...moc rad bych to chtel videt.
Petr12
Nic proti Tobe nemam....na zive.cz je to taky dobry
In-pocasi
máte velkou pravdu
nikdy to náhodou nepletete?
Je možné, že v budúcnosti se budú supercelly, tornada, tromby tvorit i v zimních mesicich, napr. pri teplote 13st., ak bude pokračovat glob. oteplovaní a silná konvekce???
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.