Musim Vas kontaktovat. Jsem z Mostu, ale kamos je z Lounska a blizko maleho letiste u Raná na Lounsku videl trombu....tromba dost rotovala a trvalo to tak 5 - 10 minut....bohuzel on vytahl fotak pozde...kdy tromba jiz byla mensi.
Stalo se tak kolem 9:20 az 9:30h ..... behem chvile pak z toho byla bourka...blesky uz nestihl.
Nevedel jsem jak nahrat obrazek, tak to posilam v odkazu pres edisk.cz
URL
Jestli bude zajem, muzete to pouzit na tornada.cz Ale uvedte tam moje jmeno... jsem Tomáš Hejda z Mostu.
Diskuse o počasí Mam trombu!!
fakt úžasný
Hejda
Je to bežní jav v tehle době a ješťe zaujímavejší když z toho vznikne tornádo-ozajstní!
Hejda
Byvas na Moste?
Hejda
Mam zájem!!!!
MOzem pouzit FOTO a zverejnit ho na mém webu???
http://www.tornada.estranky.sk/
Hejda
uvediem aj meno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
In-pocasi
Proč??
In-pocasi
heh a jak to muzete vedet? Vzdyt jste to nevidel. Proto Vas informuji. Ja i kamarad jsme to videli.....rotovalo to a bylo to docela veliky...vetsi nez na fotce....fakt se to tocilo....jenze kamarad nez nasel baterky do fotaku, tak to vypadalo takto.
Na vic situace k tomu nasvedcuje....pak z toho byla velka bourka.
Protože se nejedná o trombu, nýbrž jen o část oblaku typu stratocumulus vzniklou prouděním vzduchu. Vzestupne pohyby můžou navazovat dojem rotace. Aby se jednalo o trombu (na tom obrázku) musel by být povrch toho chobotu hladký, jenže na té fotce je značně neuspořádaný.
wow....skoda, ze jsme to nenatocili....ta rotace tam byla moc hezky. Na vic to vyslo z mraku a slo to dolu...pak to zustalo na miste....rotovalo to a pak se to opet zmensovalo. Vim...bourkam se venuji teprve 3 roky....a Vy urcite asi tak 8 roku....ale co jsem videl, byla fakt tromba....to bych si jinak nechal pro sebe.
Jsem si myslel, ze Vam udelam radost a Vy na me takto. Jestli nemate zajem tak to poslu CHMU...kdyz reknou, ze to tromba byla....fotky ani text Vam nedam
hejda[b]
Mas pravdu!!!
[b]in-počasí
Ak budete takto ignorovat lidí, tak vaša stránce nedopadne dobre!!!
Ano mam....ale to co vidite je primo origos....vyrezany....ten fotak co ma kamarad, je rodiny a priblizeni tam je pouze myslim 3x digital....tak ze jsem to orezal a poslal to tak jak to vidite.
V takove situaci clovek cumi a cumi....a pak v te euforii si rekne...sakra fotak, rychle....a pak to dopada takto.
Je pravda, ze to moc hladke neni, ale hladke to pred tim bylo...jsem na to uplne cumel a oba dva jsme rvali...tromba!! ty vo-le atd...
Je mozne, ze to videl i nekdo jiny z te oblasti, tak ze se snad ozve i nekdo jiny....je pravda, ze moje mamka me rikala, ze to bylo tornado....mno mamka rikala
Hejda
TRomba to urcite JE!!!!!!!A pouzijem tvoj prispevok na moju webovu stranku a zverejnim to v plnom rozliseni!""""""""A napisem aj zdroj: Tomáš Hejda z Mostu.
In-pocasi
Velmi by som Vam neveril, a suhlasim s Mirkom14-pretoze je to tak!"!!!!A opravte si in-pocasi blogy, pretoze ked pisem nejaky clanok a dam ho ,,ulozit,, tak sa vratil spät do prihlasenia a clanok ktory som pisal 20 minut je v ......
Hejda
Zverejnim to!
jaroslavec
Nemúžeš mi to poslat na múj mail: oliver.maksay@centrum.sk???
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.