In-pocasi
Konečne!
Diskuse o počasí Mam trombu!!
jaroslavec
Bud taky dobry, aj mne: janocko.miroslav@atk.sk
Hejda
Dobre me počuvej! Ta tromba se normalni otáčala a rotovala, a okolo nej co se dálo? Okolo víru nebyl kour?
mirko 14 rokov kosicke olsany
nejde to otvorit!
Kolem dokola nebyl zadny kour....bylo to hladke a byla tam ta rotace videt....bohuzel co mam fotku, tak je to pouze uz rozpat a tam uz nic hladkeho neni.....na vic uz je to v konecnem stadiu, coz me moc sere....ikdyz jsem moc rad, ze jsem neco tak krasneho mohl videt...fakt nadheda. Takovy adrenalin...a jak jsme tam rvali
In-Pocasi.....uz Ti to fotku posilam...mame 3 fotky, ale jen jedna je dobra. Ostatni jsou takove nezaostrene a diky tomu 3x digitalu priblizenemu je kvalita fakt na ho... Ale tak alespon neco.
AJ TU V KOSICKYCH OLSANOCH BOLA TROMBA, MAM NATOCENE PARADNE VIDEO, ALE Z NEHO ASI SE MI NEPODARI UROBIT FOTKY. NEMAM DOPLNKY, ZE BY SOM HO MOHOL ZVERJNIT NA YOUTUBE!!!
In-pocasi
Je možné že tam vzniká taky rotující proudění?viz obrázek.protože se to pohybovalo rotujícím směrem.moc se v tom nevyznám ale proč srážky při této situaci nedopadnou na zem,je to díky proudění vzduchu které nedovolí srážkám dopadnout na zem?Je to jev velice častý.
jaroslavec
Celu nepadali srážky? Ten obrazek je pred alebo po?
jaroslavec
Takže nepadali ani krupy ani dest, nic, hej? Dobre, a jak ta burka prichadzala? Pri prichadzani burky bola kopovitá oblačnosť? a potom kopovitu oblačnost pokryl tento tmavy oblak? Mne to ako trombu nepripomina, skor oblak "wall cloud"!!!
jaroslavec
In-pocasi
Tak teraz neviem vam povedat, co by to mohlo byt, ale ked to rotovalo, tak mohla to byt tromba, ale....
jaroslavec
A nemáš nejaké lepší fotky? Aj ja tam vydim šmouhy aj ten chobot slabo vidno, akokeby už koncil, ale...
In-pocasi
Dobre, že si dal obrazky, je to asi ono, ale ja videl podobne obrazky, ale nektory hovorili že je to wall cloud, a tež tam boli šmuhy
in-pocasi
aj ja vam môzem poslat fotku podobi trombu
In-pocasi
jaroslavec
Teraz som kukal fotky, asi je to stratus opacus, ale teraz nerozumim temu, pretože stratus se vyskytuje z hmly--mlhy ako nizka oblačnost, ale ne ako pod oblakem cumulonimbus/zakladnou/
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.