Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Dnes a v noci ještě sněhové přeháňky, zítra ustanou

Diskuse o počasí Hodnoty o počasí

# 28.07.2008, 11:17

Ale přesně myslím,že In-počasí je dobrý web už jsem tam udělal dost témat.

# 28.07.2008, 23:13

pocasi v praze
To si myslím i já že In-počasí je dost dobrý web.Přispívám tady dost často,tak už vedu žebříček,nejaktivnější přispěvovatel.Témat jsemzaložil taky dost a ještě založím.:) :) :slunce: :D

# 29.07.2008, 19:52

pocasi v dubnanech
napsal jsi přes 500 příspěvků.
Ale když od 3.4.2009 si změním jméno na pocasi v cesku tak to napíšu do dubna 2009 asi tak kolem 500-550 příspěvků nebo méně

# 29.07.2008, 20:04

pocasi v praze
Když si změníš jméno na pocasi v cesku,tak půjdeš zase od začátku,tedy od nuly.Já budu mít stále to co mám,tedy pocasi v dubnanech.:slunce: ;-) :)

# 29.07.2008, 20:46

pocasi v dubnanech
To mi nevadí,ale za tečkou se dělá mezera.

# 29.07.2008, 22:25

pocasi v praze
Někdy tu mezeru udělám ,někdy ne. Jinak se snažím psát přehledně a správně. Díky za upozornění.:) :slunce: :( :)

# 29.07.2008, 23:18

Komu se ještě líbí In-počasí?:)

Anonymní
# 01.08.2008, 12:37

weather_dt
Dej prosím i pro Šumperk,Bratislavu úplně znám;-)

8
# 11.08.2008, 00:37

Moravsko
len napis medzinarodnu lokalitu na www.accuweather.com (International location)

Accuweather je jeden z nejstupidnějších serverů, které jsem kdy o počasí sledoval. Docela bych se ho styděl odkazovat. Nikdy totiž neříká pravdu. A to ani na aktuální den.

Anonymní
# 11.08.2008, 08:51

ptomes
Ale v USA je to docela dost oblíbený server. Viz. Google (weather.com - je světově jeden z nejnavštěvovanějších serverů a nezaostává tolik)

8
# 11.08.2008, 11:08

ptomes
Ale v USA je to docela dost oblíbený server. Viz. Google (weather.com - je světově jeden z nejnavštěvovanějších serverů a nezaostává tolik)

To máte pravdu pokud jde o USA, ale kdo viděl rozlišení jeho modelů a předpovědní map pro střední Evropu, ten už ho nikdy neotevře. V tomto ohledu je MyForecast špička.

# 11.08.2008, 19:28

ptomes

To máte pravdu pokud jde o USA, ale kdo viděl rozlišení jeho modelů a předpovědní map pro střední Evropu, ten už ho nikdy neotevře. V tomto ohledu je MyForecast špička.

Ano presne tak myforecast je o dosť lepší, ale najlepšie je pozriet si oba a porovnat ich:)

Anonymní
# 12.08.2008, 11:45

Accuweather je jeden z nejstupidnějších serverů, které jsem kdy o počasí sledoval.
Podívám se,jestli není stupidnější server. In-počasí je úplně oblíbený server. Dívám se někdy na archiv.

Anonymní
# 12.08.2008, 11:48

Tak to je dost stupidnější server. Chtěl jsem vyhledat Šumperk a ono mi to nic neukazovalo ukazovalo mi to něco jiného.

# 12.08.2008, 19:27

Moravsko
A kolko obyvatelov ma Sumperk?

Ak ti to nevyhlada skus www.foreca.com- tam mas takmer vsetky mesta kde sa meria teplota, alebo potom www.freemeteo.com- tam mas uplne vsetky stanice, ale musis si to vediet najst

8
# 14.08.2008, 13:27

Tak to je dost stupidnější server. Chtěl jsem vyhledat Šumperk a ono mi to nic neukazovalo ukazovalo mi to něco jiného.

Sumperk mi to našlo na první pokus.

Schválně si srovnejte předpověď na nejbližší dny a noci od AccuWeather.com,Foreca.com a MyForecast.

AccuWeather má tak nízké rolišení modelu, že se ho nevyplatí sledovat. Pro ameriku to není špatný server, ale pro střední Evropu bych ho použil jen kdyby nic jiného nefungovalo... A možná i tak bych se sám trefil lépe než ten model.

Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.