Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Zpočátku na většině území déšť, na západě i sněžení, během dne ubývání srážek

Diskuse o počasí Reklamy na webu

379
# 21.12.2024, 22:18

Dneska vecer jdu zkouknot pocasi, a krome pocasi se nam tady objevil netradicni typ reklamy, ktery by snad mohl nektere uzivatele docasne odklonit od meteorologie a klimatologie.

Z nejakeho systemu sem tento typ reklamy proklouznul, tezko rict z jakeho. Kontrolovat, jakeho zamereni dodavaji reklamu jednotlivi dodavatele, to je samozrejme nemozne vzhledem k mnozstvi. A tak to vyjde na jevo az kdyz uz je to venku.

# 21.12.2024, 22:43

TommyAst
Děkujeme za report a podíváme se na to.

379
# 24.12.2024, 19:26

In-počasí
Skoda ze u takovych veci nejde v soukrome zprave poslat obrazek. Mozna by ale sel poslat link, nebo cislo reklamy, nejaka cast ve zdrojovem kodu. Vcera pozdejs v noci na me taky stejna reklama vyskocila, jak zjistit nejaky identifikator, to zatim nevim.

# 03.01.2025, 14:21

In-počasí
Zdravím.
V novém roce přestaly být blokované reklamy po přihlášení..?
Skáče to sem jedna za druhou..je to dost nepříjemné..
Už to takhle zůstane nebo je to jen nějaká dočasná chyba v systému..?
Díky za odpověď.

# 03.01.2025, 14:22

Francois
Ano, taky se hlásím s obdobným problémem. Na počítači je to dobrý, ale na mobilu to skáče furt v dolní obrazovce. I když to zavřu, tak do 5s to skočí zase. Viz jako teď.

# 03.01.2025, 14:43

Aidamko.
Reklama skočí klidně i doprostřed displeje..
Zakreje při psaní celé okno pro psaní textu..
Je to teď po přihlášení stejný stav, jako to bylo dříve jen tehdy, když se člověk nepřihlásil..

# 03.01.2025, 14:58

Já jsem měl včera večer velký problém na počítači, rušivé reklamy byly skoro všude. Dnes už je to lepší a zobrazuje se mi jen jedna menší reklama vpravo vedle diskuse.

544
# 03.01.2025, 15:06

U mna je to ok, len na mobile to rusi, ked pridavam prispevok do diskusie:cool:

37
# 03.01.2025, 15:13

Když vyskočí reklama, automaticky a reflektivně kliknu na zavřít reklamu a víc neřeším (1 vteřina). Když vyskočí znovu, udělám to znovu třeba několikrát. Nechápu, jak to může někomu vadit nebo ho to rušit. Přecitlivělost.

Bez reklam by tyto stránky neexistovaly, takže je to OK.

# 03.01.2025, 15:26

Aura_
Když ti skočí reklama přes celou stránku bez tlačítka Zavřít reklamu, tak to v pořádku není. Ty malé reklamy jsou v pohodě, ty ani nezavírám.

# 03.01.2025, 15:28

Od nového roku jsme přešli na nový reklamní systém.

Je tam chyba v tom, že se aktuálně i ten mobilní formát přes obsah zobrazuje přihlášeným uživatelům. To nemá a pracujeme na opravě. Děkujeme za informaci.

Ostatní by mělo být v pořádku a množství reklam se nezměnilo. Tlačítko zavřít, pokud je přes obsah, musí mít reklama vždy. Po zavření se znovu bez přenačtění stránky také otevírat již nemá.

# 03.01.2025, 15:47

Aura_
Děkujeme za info , že bez reklam to nejde a taky za informaci, že se musí klikat a že to bez problémů zvládáš opakovaně:D

In-počasí
Je tam chyba v tom, že se aktuálně i ten mobilní formát přes obsah zobrazuje přihlášeným uživatelům. To nemá a pracujeme na opravě. Děkujeme za informaci.

Díky za vysvětlení:)

# 03.01.2025, 16:01

In-počasí
Zdá se, že už je to v pořádku..
Aktuálně se po přihlášení zobrazují už jen standardní pevné reklamy..
Přes obsah už žádné další nevyskakují..
Děkujeme.

# 03.01.2025, 16:01

Aura_
Čistě pro informaci, tak co si z toho mám jako uživatel vzít. To není přecitlivělost, ta vypadá jinak, tak proč taková reakce. Užívejme zimy. Lambáda. :slunce:

# 03.01.2025, 16:10

Aura_
Pro mě tedy utrpení,psát a současně rušit vyskakující reklamy přes celé okno pro text,ale už je to asi dobrý (nebo reklamy došly :))

37
# 03.01.2025, 17:24

Aidamko.
To víš že je to přecitlivělost. Snažil jsem se prostě říct, že to nemá smysl řešit, pár kliků, ignorace, nic nad čím by se měl člověk pozastavovat.

Mě i když tam reklama skočí 10x, prostě je mi to fuk a ani jsem nepostřehl, že se něco změnilo.

# 03.01.2025, 17:27

Aura_
Někdy je nejlepší takové komentáře ignorovat, bylo by pak na diskusi lépe. Když ti to tak připadá, tak je nejlepší si to myslet a nechat si to pro sebe. Každý holt vnímáme věci jinak, ať je to tak, či onak, tak to není stejně důležité. :slunce: Hlavní je, že se to vyřešilo. Paráda. :slunce:

37
# 03.01.2025, 17:40

Aidamko.
OK omlouvám se, prostě jsem chtěl jenom napsat můj názor. Na reklamy bude vždy někdo nadávat, ale přijde mi to celé zbytečné a moc nerozumím tomu, proč to někomu tak vadí.

Prostě bych jen ostatním doporučil, ať si uvědomí, že o nic nejde a jsou horší věci, než že někde vyskočí malé okénko na obrazovce.

# 03.01.2025, 17:46

Aura_
Je hezké, že tobě to nevadí a že máš chladnou hlavu. Mějme ji také a hlavně sami sobě. Jsou horší věci, tak tak. Maňana. :slunce:

37
# 03.01.2025, 17:58

Aidamko.
Mnohem brutálnější reklamy jsou třeba v TV. Trvají 5-7 minut v kuse a skočí ti každých 20 minut, zatímco celý film trvá například 90-120 minut, takže máš prostě klidně 4-5 stopáží během filmu, dohromady klidně i půl hodiny reklamy, možná i víc.

Tohle co se tu začalo řešit je vlastně „NIC”. ;-)

Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.