Dneska vecer jdu zkouknot pocasi, a krome pocasi se nam tady objevil netradicni typ reklamy, ktery by snad mohl nektere uzivatele docasne odklonit od meteorologie a klimatologie.
Z nejakeho systemu sem tento typ reklamy proklouznul, tezko rict z jakeho. Kontrolovat, jakeho zamereni dodavaji reklamu jednotlivi dodavatele, to je samozrejme nemozne vzhledem k mnozstvi. A tak to vyjde na jevo az kdyz uz je to venku.
Diskuse o počasí Reklamy na webu
Když vyskočí reklama, automaticky a reflektivně kliknu na zavřít reklamu a víc neřeším (1 vteřina). Když vyskočí znovu, udělám to znovu třeba několikrát. Nechápu, jak to může někomu vadit nebo ho to rušit. Přecitlivělost.
Bez reklam by tyto stránky neexistovaly, takže je to OK.
Od nového roku jsme přešli na nový reklamní systém.
Je tam chyba v tom, že se aktuálně i ten mobilní formát přes obsah zobrazuje přihlášeným uživatelům. To nemá a pracujeme na opravě. Děkujeme za informaci.
Ostatní by mělo být v pořádku a množství reklam se nezměnilo. Tlačítko zavřít, pokud je přes obsah, musí mít reklama vždy. Po zavření se znovu bez přenačtění stránky také otevírat již nemá.
Aura_
Děkujeme za info , že bez reklam to nejde a taky za informaci, že se musí klikat a že to bez problémů zvládáš opakovaně
In-počasí
Je tam chyba v tom, že se aktuálně i ten mobilní formát přes obsah zobrazuje přihlášeným uživatelům. To nemá a pracujeme na opravě. Děkujeme za informaci.
Díky za vysvětlení
Aura_
Někdy je nejlepší takové komentáře ignorovat, bylo by pak na diskusi lépe. Když ti to tak připadá, tak je nejlepší si to myslet a nechat si to pro sebe. Každý holt vnímáme věci jinak, ať je to tak, či onak, tak to není stejně důležité. Hlavní je, že se to vyřešilo. Paráda.
Aidamko.
OK omlouvám se, prostě jsem chtěl jenom napsat můj názor. Na reklamy bude vždy někdo nadávat, ale přijde mi to celé zbytečné a moc nerozumím tomu, proč to někomu tak vadí.
Prostě bych jen ostatním doporučil, ať si uvědomí, že o nic nejde a jsou horší věci, než že někde vyskočí malé okénko na obrazovce.
Aidamko.
Mnohem brutálnější reklamy jsou třeba v TV. Trvají 5-7 minut v kuse a skočí ti každých 20 minut, zatímco celý film trvá například 90-120 minut, takže máš prostě klidně 4-5 stopáží během filmu, dohromady klidně i půl hodiny reklamy, možná i víc.
Tohle co se tu začalo řešit je vlastně „NIC”.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.