Pavell
Mě tlačítko "Historie" funguje, bohužel to bude asi u tebe. Jinak ho hodnotím pozitivně, rychleji (mnohem) se člověk dostane do starších zaslaných stavů počasí, zvláště je to přínosné, když má daný člen již bohatou historii a informuje o počasí z určitých míst skutečně denně.
Diskuse o počasí Nové uživatelské profily a diskuse
Bodové hodnocení dnes bylo upraveno s ohledem na větší nárůst uživatelů v Počasí u vás, tak aby lépe odpovídalo udělenému hodnocení fotek.
Změněný řádek:
+10 - Zaslaná fotografie v Počasí u vás, jež má alespoň 20 hodnocení pěkné (původně bylo uvedeno 10).
Já jsem měl si myslím předtím 200 a něco bodů a teď mám 459 bodů.
Když už je toto téma načaté, tak bych k němu také něco měl. Aktivitu totiž tak úplně neodrážejí. Spíše platí, čím více bodů, tím více fotek uživatel poslal. Je to dost velký nepoměr. Jsou tu uživatelé, kteří tohoto právě zneužívají a posílají jedno fotografii za druhou, nejde jim ani o stav počasí, jak o to, mít tisíce bodů a ty body naskakují skutečně rychle. Často jsou to fotky, které ani pořádně nezobrazují vládnoucí počasí.
Teď je tedy otázka, zda se cení více kvalitní příspěvky v diskuzi a hlášení o aktuálním počasí s přesnými údaji a nebo kvantita zaslaných fotografií k aktuálnímu počasí. Bohužel to vypadá na to druhé, což není podle mě úplně dobře. Fotografie v galerii jsou něco jiného, tam se fotografie vybírají a je to galerie, ty bych hodnotil vysoce, ale fotografie v počasí u Vás alespoň o něco méně.
tom-791
Bodově je ohodnocena jen fotografie, kterou jako pěknou označil moderátor (admin) nebo má alespoň 20 hodnocení. Nepozoruji, že by fotografie, kde toho příliš není, tohle splňovali. Kvalitu automaticky úspěšně hodnotit nelze - nenapadá mi nyní žádná metrika, která by ji dokázala správně ohodnotit.
Chtělo by to aby si každý mohl nahrát fotografii do svého profilu . než když chce tu někdo nahrát nějakou svoji fotku do profilu tak bud ji musí schválit a nebo se objeví poznámka nebylo rozpoznané zařízeni ? děkuji
hele jsem dislektik a nestidim se zato jestli stim mate problem tak je to jen vaš problem ! chtěl jsem stim jen řict že naco má človek ve svem profilu hlašku že uživatel tu nemá žadne foto a když ho tam chce mit tak ho musi projit schvalenim prostě bylo by jednoduši aby si každy dal do sveho profilu co chce a nemusel by zato dostavat žadne body .
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.