Zravím.
Chci se zaptat, jestli by mohlo být v každém profilu přihlášeného uživatele v počasí u vás uvedeno kdo je online (něco jako playlist), jako je to v diskusi. Každý uživatel by pak po přihlášení viděl, kolik návštěvníků si právě prohlíží jeho profil. Jakou má návštěvnost.
Děkuji.
Diskuse o počasí In-počasí má nový web!
Naprosto souhlasím s tým moderátorem do počasí u vás, mě to totiš po kliknutí na ten odkaz New york co tam nějakej pubertální blbeček poslal, způsobilo restart počítače a smazání některejch dat v PC.
Měli by tam psát jen uživatelé s profilem.
A to s tým playlistem v těch profilech je též dobrej nápad.
Pravděpodobně se jednalo o SPAM - to posílají počítače (robot). Udělal jsme kroky, které by tomu měly zamezit. Za způsobené problémy se omluvám.
V Počasí u vás nesmyslné příspěvky mažeme - sekce je moderovaná.
Spíše než o zobrazování, kdo je on-line, jsem přemýšlel o možnosti zaslání zprávy registrovaným přispěvatelům (např. komentář k zaslanému počasí).
To jako zaslání zprávy na email, kterej je v profilu uživatele?
Nebo že by měl každej uživatel v profilu vlastní diskusi k počasí?
To by bylo zajimavé.
Já bych se spokojil jen s tým playlistem.
S tím zasíláním zpráv s komentářem o počasí moc nesouhlasím, nevím jak by na to reagovali někteří uživatelé, kdyby jim tam psali připomínky. Možná by bylo lépe umístit do přidání do počasí u vás kod nebo heslo jako ochrana proti spamu, ten se opíše a počasí se odešle.
Vlastní diskuse s komentáři o počasí a kdo je online v profilech počasí u vás, to je supr nápad. Kdy to tam bude???
In-pocasi
Souhlasím je to super nápad
Také bych byl rád kdyby v profilech(sekce počasí u vás) byla nějaká mini statistika kolik lidí si prohlíží profil,kolik lidí koukalo za poslední týden a třeba i měsíc.Rozhodně by to byla pak velká pochvala(odměna) za jejich práci,kdyby viděli kolik lidiček sleduje jejich počasí.
Díky za uvážení
In-pocasi
Dobrej nápad s těmi komentáři k počasí i kdo je online v profilech (počasí u vás).
Jen v tom přehledu počasí u vás jak jsou dole ty další města a uživatelé,by bylo lépe seřazení podle abecedy,pokud je tam více než jeden název. když je tam jen jeden,tak podle počtu zaslání,tak jak to je. Lépe by se vtom vyhledávalo.
Díky.
Zdravím všechny,
Výborný nápad s těma soukromýma zprávama,aspoň to nebude zaplevelovat diskuzi ty komentáře co sem nepatří. Jinak bych ještě měl jeden nápad a to aby se u každého profilu zobrazovalo i bydliště uživatele. Ať víme odkud ten či oný je a nemusel se pořád ptát odkud jsi,kde bydlíš? Byl by to dobrý nápad.
jaroslavec
Jj byl by to dobrý nápad s tím bydlištěm v profilu. Jinak mám dobré nápady že?
Dobrý den.
Kdy bude v jednotlivejch profilech v sekci počasí u Vás umístěn ten playlist (kdo je on-line)???
A ještě by byl skvělej nápad umístit do počasí u Vás mapku ČR (popř. SR do in-pocasie.sk) nebo ještě lépe mapku krajů s přidanými stavy počasí a teplotami, pokud budou uvedeny, jako je to u přehledu meteostanic.
Jen by byl asi problém s přesnou polohou přidaného místa.
DÍKY ZA ZVÁŽENÍ.
Nemůžu nikde najít v profilech počasí u vás to bydliště, ani když se přihlásím.
A ještě, musím mít zvlášt registraci i do soukromých zpráv, nebo stačí být přihlášen do počasí u vás. A kde je vůbec najdu v diskusi jsem je nenašel a v profilech taky nejsou. Dík.
Anonymní
No bylo by to zajímavý s tím umístěním mapy v počasí u vás, ale muselo by se to nějak obnovovat třeba každou hodinu. Uvidíme co nato ADMIN. I s tím playlistem.
Michal
Musíš být zaregistrován v diskusi a po přihlášení tam soukromé zprávy i najdeš.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.