Diskuse o počasí In-počasí má nový web!
Paráda! Konečně budu vědět jak bude u nás! To jsem potřeboval.Tak jsem se musel proklikávat internetem a teď si stačí najít Dubňany tady na in-počasí a vím to!! Jen tak dál.
Patricio11
Jj souhlasím s tebou.udělat takovou mini anketku z těch registrovaných co tu píšou tak posílat hlasy a po několika dnech to hlasování ukončit a kdo vyhraje tak by se měl stát moderátorem.Tj jen můj příklad.Uvidíme co s tím udělá p.administrátor.
pocasi v dubnanech
Já jsem se bavil s in-pocasi a dozvěděl jsem se, že si to promyslí s tým moderátorem.
Patricio11
Jj taky jsem to trochu tušil.Jsem zvědavý koho vybere.
pocasi v dubnanech
Jestli vůbec bude nějaký moderátor.
s tým moderátorom súhlasím aj jaa je škoda, že príspevky môžu písať aj neregistrovaní, no ale moderátor to trochu vytriedi, hlavne tie nezmyselné útoky, ktoré sa občas v hláseniach objavujú. Inak zmena webu je naozaj super, ešte to sem tam hlási chybičky,ale verím,že čoskoro bude všetko doladené,tak želám veľa zdaru.
Slavi
Těší mě ještě jedna věc a to ta,že konečně sem píšou jen lidé s nickem a žádní anonymní jak to bylo ve staré diskuzi! Ať to tak zůstane,anonymní to můžou pouze číst a ne psat sem!
Vypadá to moc dobře
Dobrý den, nový web je super, jen malé nedostatky u Počasí u Vás, jestli tam budou i ostatní města a přispěvatelé a u nich v závorce uvedené kolikrát příspěvek poslali, jako to bylo u staré verze a né jen nejaktivnější a nejpřidávanější. A u nového webu se mi překrývá text s jiným textem, hlavně když si stránky prohlížím z mobilu, ale někdy i na PC. Díky za odstranění.
Dobrý den, chci se zeptat, zda bude na Vašich stránkách také archiv teplot, jako to bylo dříve, kdy jsem si mohl zpětně dohledat teploty na našem území. Děkuji
Zdravím ty nové modely jsou zatím nepřesný
(srážky)ranní déšt nebyl předpověděn a model aladin ho předpověděl.
Zdravím. Rád bych věděl, kam se poděly, u počasí u Vás, příspěvky od 25.10.2009 19:06:19 do 28.10.2009 11:02, můžete to prosím doplnit? A jestě ty ostatní města a přispěvatelé též chybí u počasí u Vás. Jinak až na drobné chybičky suprovej web, ale to určitě doladíte. Držím palce!
Překrývají se mi některé texty u nového webu. A když kliknu na nějaké město nebo přispěvatele s více příspěvky ''třeba Čenkovice'' tak se mi zobrazí jen jedna strana a dále to skočí zpět na počasí u vás. Uvítal bych TOPlist (návštěvnost) i na celém webu. Děkuji.
Jestě se chci zeptat, jestli starší počasí u Vás ponecháte a nesmažete starší data. Zjistil jsem, že tam je počasí někdy z poloviny září 2007. Bylo by dobré to tak ponechat, ať všichni vědí jak bylo v tuto dobu před dvěma lety, nebo jaké byly Vánoce 2009 za 5 let, apod. Díky za odpověd a snad to opravíte.
Dobrý den. Mám na starost zimní údržbu komunikací a IN-POČASÍ mi svými modely a rozmanitostí zdrojů docela vyhovovalo. Teď je to už je to pro mě k ničemu. Škoda.
Moderátory diskuze přidáme. Počítám tak 3 (výběr ale nebude jednoduchý).
Zákopčaník
Už je to tam. Kde přesně se překrývá ten text?
Jarda
Přidáme.
Michal
Bohužel v té době jsme přecházeli na nový web. Byly tam trochu potíže, takže tyto data už nemáme.
Anonymní
Které konkrétně? Stránkování opravíme.
Michal
Samozřejmě ponecháme.
Anonymní
Myslíte synoptické mapy a diagramy? Nic jiného jsme neodstranili, jen občas změnili adresy.
Děkuji všem za příspěvky!
Do počasí u Vás budou moci psát jen registrovaní uživatelé. Zatím to ponecháváme pro všechny než se do řeší přihlašování.
Ty texty se překrývají hlavně v úvodu do diskuze, jak je seznam všech témat v diskuzi a také v sekci počasí u Vás, kdy se překrývají zprávy o stavu počasí s teplotou, nadm. výškou a krajem a někdy i s ikonou počasí, když je delší text. A možná i jinde to jsem se ještě nedívál. A je to hlavně u mobilu. Děkuji.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.