TomasMost Dnes jsem si je nedal a stejně jsem nic nezaregistroval Ty neměřitelné srážky mně nestály za to vůbe zmiňovat, ale v okolí spadlo víc - Vsetín 2,9 mm, Hošťálková 1,8 mm paráda
Září je super měsíc, dny jsou dlouhé tak akorát a příjemné teploty. Dneska naprosto luxusně. Slunce prosvítá skrz vysokou oblačnost a je příjemných 22°C. Je fakt, že říjen je jak kdy a těch teplých dní nad nějakých 18/20°C může být dost a nebo také skoro žádný, ale délka dne v říjnu už není optimální a rána bývají chladná. Tak užívejme poslední teplý měsíc, ale zároveň pořád nezapomínat že sucho trvá a místy i silné takže vody by bylo potřeba co nejvíc. Uvidíme co ta sobota místy by mohlo spadnout i přes 10 mm což je fajn, ale většina území bude téměř jistě pod 10 a někde třeba skoro nic...
PS: Modely stále drží docela intenzivní srážky na úterý/středu příští týden tak snad to vyjde a opravdu nás nějaká ta TN od jihu ovlivní. Vypadá to spíše zase na ten typ "Janovské níže".
Aldy od tebe jsem jiný komentář ani nečekal pro mně je lepší být optimistou než-li pesimistou, ale každému vyhovuje něco jiného, no jinak je to o počasí a né o osobním nastavení, tak je čtvrtek a v sobotu se uvidí nebo neuvidí, nějak se s tím už vyrovnám
Tak z dnešního deštíku 4mm, nečekané a fajn.. Něco snad v sobotu a pak i v úterý.. Jen tak dál a krát 10..by to chtělo.. Ale aspoň se objevují první letošní houby tady.. Klouzci, pýchavky, sem tam křemenáč.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.