Tady doteď sněžilo v kuse, no oteplilo se na 2°C tak co z toho. Kdyby ty přeháňky měly zelenou dbz tak dobrý.
Diskuse o počasí Evropu zasype sníh, pokrývka může být nejrozsáhlejší za minimálně 7 let
U mě 0°C a sněží. Kéž by to ještě vydrželo do té půlnoci. Skoro celý rok mě to počasí sejřilo, aby mi udělalo poslední den v roce radost. Tohle nepamatuju, snad v r. 2010 naposledy.
Jinak ten stín KH je fakt brutus. Tentokrát při tomhle proudění a téhle intenzitě protažený hodně daleko. A čím blíž k horám, tím paradoxně lépe.
Tak jsem roztopil sníh a led ze srážkoměru a máme celkem 3,7 mm, má to být za včerejšek a dnešek dohromady, ale je to spíše jen za dnešek, protože včera hlavně v těch přeháňkách hodně foukalo, takže se toho do srážkoměru moc nedostalo. V prosinci teď máme 30,8 mm srážek a to už bude asi všechno. Potom to dám všechno dohromady, i celý rok, ale to samozřejmě v jiném tématu.
Neuro
Správně. Však ono stejně bude brzy jaro. Zima leden, únor a postupně konec. A u počasí člověk nikdy neví, vždycky nastane nějaká divná anomálie. Loni těch bouřek bylo až divně málo. Příště zase můžou řádit nějaké extrémně silné a časté, třeba supercely.
Volal šéf, starostka a místo- panikaří.. ale všichni ostatní jsou v klidu. Já moc ne... uklízet se bude až ráno. Ale jsem marod, tak jsem se z toho vyzul.. ať kvůli pár hodinám blbnutí se sněhem neriskuju 14 dní v posteli. Chlapi budou mít asi v pondělí chvilku řeči, ale co už.
Stejně to zítra bude tát..
Tak hezkého Silvestra. Jste se toho sněhu teda dočkali no..
můj čas přijde až během letních dnů v odpoledních a podvečerních hodinách při přechodu studených front...
Na severo-západě ČR vítr, jen slabý poprašek, teplota nad nulou a začalo pršet, do toho vítr. Snad sníh roztaje co nejdříve. Nicméně za 44 minut nastane velké vypouštění chemtrails (hliník, barium a mnoho těžkých kovů) a to hlavně ve městech: Moc tajné ty chemtrails nejsou, naopak hluk při vypouštění je velmi obtěžující, na celé akci více-méně nejhorší.
U nás dnes slušný . Hezky Silvestr všem . Fotky cca dvě hodiny staré a to pořád sněží .
Šťastný Nový rok.
Pořád sněží a sněží ale je a bude nad nulou takže to je na okrasu.
letošní nový rok je i na sněhu, i na blátě, fouká studený vítr a prší, není to jak minulý roky kdy bylo 15° a dalo se v pohodě existovat v mikině, tak já jdu dopít 5. pivo na zahřátí
TheRealStormCZE
+15 bylo na přelomu let 2022-2023, ale v tvé lokaltě (podkrušnohoří) ne. V závětří Jeseníků bylo dosaženo nejvyšších teplot. Nejvyšší teplota přesně 1. ledna 00 SEČ byla 01.01.2023 00 SEČ Vidnava +18.2 °C. Přelom let 2021-2022 byl také teplý, i s Tmin přes noc nad +10 °C. Ale 2022-2023 se nevyrovnal.
Konec těch novoročních chemtrails a hluku. Hnus jako vždy.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.