Peter Sedlák 1 Zapomeň. Takhle to nepůjde ani omylem. Ty níže se poslední roky tlačí na východ a tahle varianta kterou má ecak se zásypem komplet po celé ČR kromě východu a jihovýchodu je nejmíň pravděpodobná.
Jako zatím pořád intuice říká, že sněhu v Brně v sobotu bude něco, tak uvidíme kolik. Pořád si myslím, že v Brně to bude bílé, tak schválně zda mi ten optimismus vydrží i zítra.
Aidamkoo všechny modely kromě iconu to sněžení na pátek a sobotu v posledním výstupu smazaly, icon má sněžení od pátku do neděle v Čechách a u nás déšť. Gfs má ale zase jako jediný sněžení v jižní a jihovýchodni polovině území, bohužel myslím mimo Brno nebo jen okrajově ale je v tom sám a je to daleko
dodosek Z minulých let a vzhledem k té nejistotě, tak vím, že dva dny předem se obvykle už nějaká shoda objeví, zatím je to příliš daleko. Může být a nemusí.
Tak zde stale dest, ale je jasne, ze zde na jihu to jeste moc do snezeni nepujde. Spis cekam dest, nebo dest a mozna nejaka snehova vlocka, ale pri teplote 5-6°C mam pocit, ze to spis bude jen dest
Divák jsem na ansámbly a nové výstupy a nevypadá to nějak špatně pro Moravu, většinou tam je sněžení na ten příští víkend a spíše hlavní běhy Ecáku a ICONu byly méně příznivé pro Moravu, včetně JV.
Tobíáš10 Tak všechny modely srážky na pátek a víkend smazaly. Už tam není nic. Taková škoda, konečně jsem chtěl vytáhnout běžky. Aidamko Tak prázdno už je tam teď ráno
To ochlazení tam modely měly ve shodě už před pár dny, akorát teď to tam mají bez sněhu a jen pěkně přimrzne. 200 příspěvků a bude možná pendrek, to musí nasrat
Dnes nejvíc vody dostane východ jak jinak, nikdo o to tady vůbec nestojí, snad krom Aldyho na zdraví
Výhled je jeden jediný ansámbl ze 30ti, 40ti. Odpoledne nebo večer to může být zpět, nemusí.. Je třeba sledovat tendenci všech ansámblů, ne jen jeden zrovna vybraný jako hlavní běh v danou chvíli. Obzvlášť u předpovědi na víc než 5 dní dopředu, u Jadranek na více než 2 dny dopředu..
Tak hlásím.. první sněžení letošního podzimu na Kladně , sice to hned taje, ale sněží.. p.s. to bude ještě zajímavý, teplota padla na 0 stupňů a začíná to místy namrzat..náběh na ledovku?
Tady je +8 a chčije vesele , na nulu bychom se mohli dostat až večer, ráno by mělo lehce přimrznout a pro mnohé to bude asi šok, znám dost lidí co nemají přezuto