Doizer tak to celkem gg. já tu taky mám pořádnou lajnu červený letos už jsem to počítal a 31 tropických dní tady. zatím. to by s aktuálním GFS mohlo táhnout na absolutní rekordy co do počtu tropických dnů
Asteor Jasně, vy sem dáváte tu Lysou Horu, asi omylem.. tak vězte, že i na té Lysé je teď ještě +17.. v 23:00.. docela nářez, kolik máte u Vás, chladněji? TomasMost Já si rejpnul schválně, včera jsem zaregistroval tu registraci, čím dřív začne zase blbnout, tím dřív ho zablokujou.. zase..
Že by si uvědomil, že po srpnu není srpenec, ale září Až bude mít nějakou změnu na ochlazení tak tři dny v kuse,, tak potom by se o tom dalo začít uvažovat.
Tak GFS začíná pěkně ochlazovat od příštího týdne, ty tropy v září vám nevyjdou, budu mí pravdu. Už i tento víkend maluje chladnější s vpádem chladnějšího vzduchu.
Asteor A do toho 6.9. co t o ukazuje setrvale přes +30.. to je co.. srpen? Se naučte aspoň podle čísel, co je který měsíc, pak přestanete (možná) psát blbosti. Takže máte maximálně máslo na hlavě, ale ne pravdu..
palma Setrvale tropy? GFS to hází na ostravsko v sobotu 27° a neděli 24°, to rozhodně nejsou tropy. Těch 24° není ani letní den a to je ještě léto, takže v neděli zažijeme běžnou teplotu pro toto období.
igor127 Modely se ohledně příštího týdne hodně rozcházejí, na západě evropy už bude panovat podzimní počasí a stačí málo a foukne to ten studený vzduch k nám, protože do Francie a dál na východ se už žádný horký vzduch netlačí a ani ve výhledu není.