Diskuse o počasí Nový týden doprovodí přeháňky a bouřky, lokálně i s přívalovými srážkami nebo kroupami
jako to cape v úterý vypadá hezky, ale jen aby tu fakt něco bylo, to je prostě neuvěřitelnej RNG toto
Tak srážkově nadprůměrný týden jak kde, západ si to teda pěkně "užil" a my strouhali mrkvičku. Čekal jsem toho tady víc a zbývá nám teda ještě ten pátek, tak uvidíme co bude. Zatím bouřka žádná, srážky tento týden 3 mm, zitra nic, pátek může mile i nemile překvapit a pak zas asi nic...
No a v dalším týdnu se peklo teplo, jenže teď čučím na Ecáka a valí tam maxima od úterý +16, ICON jede +27, takže je to stále otevřené, no snad vyhraje to teplo...
Já tu vodu nechtěl a nechci, ale podle predikcí jsem mylně předpokládal, že té vody bude jaksi víc a zařídil se podle toho. A nějaká blýskavice by se též hodila, ty mírné a normální mám rád, jen byl z toho akorát těžký hnusný vuduch. Zítra teda výhled čistá nula, jestli sprchne tak už se asi picnu
Vyšel podle předpokladů jen vítr, i ta dnešní teplota nabrala večer velký růst a maximum dosahujeme teď pozdě večer skoro +20
TomasMost
Adrenalin kamaráde a když se pak utíkáš schovat s podařenou fotkou a ještě u toho skáčeš radostí... ale to takoví jako ty nikdy nepochopí.. nudný déšť, nudný život... a taková pěkná tromba v hledáčku, taky paráda... nikomu nepřeju škody na majetku, ale třeba v USA je tento monitoring silných bouří velmi cenný pro meteorologické služby... já třeba fotím hlavně struktury, to mě zajímá nejvíc..
Já prostě toto nebeské divadlo obdivuju, vždycky mě fascinovala ta síla přírody... a budu až do konce svého života.. Chápu, že řadový občan takové nadšení nesdílí, proto se obklopuju stejnými nebo podobnými blázny. Je možné, že to jednou odnesu a jedna bouřka mi to celé utne. A jinak brzy vyjde film Twisters, kdyby to někoho zajímalo...
kapr84
Taktéž vyjde videohra OUTBRK. Musíte začít hrát videohry!
Já chci komplexy s hodně blesků. Doteď jih východ. Ale šance už od zítra přicházejí na dobré bouřky. Tak snad.
tuschy netuší
Fstorm
Tak neni to jen dnesek, ale nevadi, priste.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.