Diskuse o počasí O víkendu přijde pravá zima, na řadě míst napadne sníh
S tím sněhem je to tady debakl, nejvíc sněhu mělo napadnout v nedělu a bude toho míň jak včera. Takže k 2 cm přes noc další poprašek, tak znovu vemu smeták jak pravil Aldy a já málem vytahoval hrablo
Aktuálně tam mám inpoč výhled na úterý 10 cm, tak opravdu to chci vidět, ICON respektive GFS na Ventusky dávají 4-5 cm.
Včera bylo max +1, večer to kleslo i na -3 a teď je -1,5.
A chudáci medvídci na Sibiři, nemoohou usnout https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/sibir-medve...
Přes noc zase připadlo bude kolem 25 cm . Mariánské L- golf
Tady u nás 10cm a stále padá, a trochu níž jen poprasek na autech a popelnicich
Tady je to zabitý.
Včera v noci aspoň trošku sněžilo, teď když ráno konečně alespoň trochu mrzne, tak vše obejde vedle pryč.
Kromě pár střech po sněhu ani památky.
Z pondělní/úterní níže nejspíše déšť a z páteční taky. Je to škoda, ale tak dalo se to čekat. Je teprve konec listopadu, jenže aby to nebyla poslední šance.
Ten ranní pásek nás trefil a leží tu 5-7cm dole. O kousek výš je i 10cm a do toho teplota okolo - 2 . Jestli výjde předpověď na další dny, tak tu bude ve středu i 20cm a to by byla na listopad naprosto výjimečná záležitost.
swan1
No Role já takový ďolíček . Třeba s Nejdkem to nelze srovnat . To je úplně jiná liga , když je kolem nuly tak ty rozdíly jsou obrovské .Role město cca 430 mnm . Rozdíl i s Mezirolim , kter je 490 mnm , je dost znát . Mám zprávy akorát z N. Hamrů - viz foto . Ale to už je jiný svět
Tak tady klidná situace o víkendu. Včera ráno slabý poprašek, z pátku na sobotu ani teplota nešla pod nulu. Během soboty poprašek roztál, k večeru přišlo pásmo srážek, od deště po sněžení, prakticky se nic neudrželo. Maximum včera +3°C. V noci na neděli se opět utvořil slabý poprašek, který teď opět odtává, teplota lehce nad +1°C a oblačno. V noci se teplota držela okolo nuly, jen ráno po 6. hodině, šla teplota na hodinku, lehce pod nulu, minimum -0,5°C. V příloze 2 obrázky z webkamer, jedna z centra Mostu, druhá Malé Březno, 3 km JZ od Mostu
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.