Trvalé slabé sněžení a najednou 5cm sněhu na plastech, dřevu a autě. Na trávě stále taje při kladné teplotě. Myslím si, že zítra během dne vše roztaje.
swan1 Ale tak u mě naštěstí je těsně nad nulou, aktuálně 0,2°C a hezky se drží, kromě silnice. Takže já si ani tak nestěžuju, horší je jen to, jakmile nebudou srážky a bude slunce, že sníh zmizí během pár hodin. pod 500/400mn.m
swan1 Jo pod těma KH je to docela evidentní. Tady u Prahy zase tepelný ostrov města, pop začíná kolem 350 m, níže to taje. Ono samozřejmě záleží, o jakou oblast se jedná. 350 m v Podkrkonoší je úplně jiný svět než tady.
Peter Sedlák 1 Ano, je tam pěkně, V Litvínově mají cca 6cm a teplota byla prakticky stejná jak v Mo. Těží z toho že jsou přímo na úpatí a chumelí tam víc
Ultimátní supercela Já jsem ale v Mariánských L. Zitra jedu do Nové role a tam bude tak 5cm , takže v klidu Není to v mem bydlišti jak jsem již psal ;)
Po ranní prehance kdy napadly 3 cm, zde celý den až na pár vloček beze srážek. Večer krásná procházka při měsíčku a nesouvisle vrstvě sněhu. Pro mou oblast ve vyhledech žádné výrazné srážky ale zima teprve začíná