Mně nenapadlo, že ke konci června tady budem brečet s 15 mm když normál je přes 90 mm, venku schne všechno před očima a zásoby vody mně došly, to sem furt odkládal nákup další nádrže
Srážky se úplně vymazaly a jestli tento týden spadne víc jak 3 mm tak to bude zázrak
Jinak ten první půlrok tady končí srážkově v normálu, nevim jak to vše přežilo v tom 2003 to si moc nepamatuju a neměl sem velkou zahradu, podprůměr byl tehdy až do červenca a tam to byl potom nášup
Diskuse o počasí V pondělí i tropy, pak se na pár dní zatáhne a ochladí
JUGOCV
Jo ještě je brzo říkat, že tahle sezóna bude stát za prd. Jen do téhle doby jo to tady fakt trapný. Máme asi 3 bouřky z toho všechny jen slabé. Navíc výhled nevypadá taky nic moc.
Tahle fronta vypadá parádně!
Predators2
Souhlasím.
Už začínám být úplně zoufalý z toho.
To by mě teda zajímalo, kdy se to začne aspoň trochu napravovat…
Ta buňka pod městem Jena míří přímo na Ústí nad Labem pokud to vydrží, ale zatím jen zesiluje. Otázné, jako projde přes Krušné Hory.
Predators2
Snad vydrží, právě uvažuji jestli jít vyrazit fotit z děčínské Pastýřské Stěny, nebo od nás z Větruše. Snad to vydrží a dojde až ke nám.
In-počasí
To je trocha škoda, srážky třeba snad nejvíce, Labe se dá už do půlky projít suchou nohou a to odvodňujeme skoro celé Čechy. Ale něco už vzniká i na úrovni Plzně u Norimberku, tak nakonec ta fronta projde možná celou ČR od severu na jih.
Negan
Ta fronta si to cape hrne před sebou. A to cape má dorazit až teď. Nic to stejně neudělá protože tady je to blbý pro konvekci a nepočítám destruktéry KH.
mirtschi-Nikol
Většina modelů má za KH nic. A KH letos ničí dost.
Z hor už koukají kovadliny.
Peter Sedlák 1
Lidičky tady všechna kupovitá oblačnost zmizela a jako důvod?
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.