HaMeLeOn14 Taky koukám,žádný mráz na příští týden tady u nás nemá být ale moc tomu ještě nevěřím i když bych si to moc přál,uvidíme co ukáže další výhled.
No, koukám, že už to propsalo, jak jsem předpokládal v dalším výstupu, tady u nás na příští týden minimum opět do -1.. pokud to tak bude, paráda, holt už je to začátek dubna, takže i když bude v 850hpa -10 tak tady dole jen -1, být tohle v lednu, tak mrzne pěkně..koukal jsem i na oblačnost, moc to vliv nepropisuje, bez oblačnosti -1.. s oblačností 0...(vše teploty v 6:00 ) John Deere na začátku diskuse jste mi napsal, že tomu snad nevěřím, že tu budu mít jen okolo +-0.. no a vida, vyšlo to..
Leknín Hlavně když se kouknete na ty rozdíly oproti polednimu výstupu Iconu,to tam neměl žádné mrazy do středy,teď zase najednou od pondělí má, bude se to ještě dost měnit a nikdo teď neví jak pořádně bude.
Tak dopoledne bude déšť, už to z Německa doráží. Odpoledne v Čechách pěkné prehanky a bouřky. Už to nebudou zimní typy takže snad se něco objeví, cape bude. V pátek stejný.
MostMost Valí se na Mostecko pěkný balík srážek, tak držím pěsti . Snad u vás na SZ pořádně zaleje. Tady by mohl sprchnout odpo, teď je ale oblačno i se sluncem. Super.
Čechy opět jedou, tady se i to málo z JČech rozpadá, bohužel, bez bouřek nemáme šanci, tak bídnej a suchej březen snad nepamatuju, meruňky kvetou parádně a jen to na nich bzučí, i kdyby bylo plodů zlomek, tak to bude na chuť stačit, akorát by se to stejně polámalo.
Já bych spíš uvítal nějakou TV. Aspoň 3 dny slunečna, slabého větru a žádných přeháněk. Přijde mi, že je pořád zataženo, slunce jen chvilku nebo vůbec, větrno. Celkově nic moc. Teď prší vydatně a tma je taková, že si možná rozsvítím.
MostMost Paráda, gratulace všem v Čechách. Tentokrát skvěle i u vás na SZ, tak paráda. Něco se dostává i k nám, tak odpo bude taky parádně pršet. Paráda.
No v té skoro červené to musí jet fest teda, tam budou úhrny kolem 20mm jak nic. Mohlo by to v této síle vydržet až do Východních Čech a bude vody dost plus další dny a bude už i přebytek