Diskuse o počasí Nový týden začne zimou, sněžit bude i v nížinách
Já nechápu, jak ty přeháňky mohou někoho, kdo sleduje počasí, překvapit. Když se o tom ví několik dnů předem.
MostMost
Most má většinou největší smůlu i v těchto přeháňkách. Ale nevadí
spurdo
Ano tuhle epizodu mrazů odnese více východ ČR. Už dnes jsem koukal, že na Moravě šli teploty níže než v Čechách a zítra to bude ještě horší, v Čechách by se mělo začít v průběhu noci trochu oteplovat od západu. Morava to tedy bohužel schytá více a škody na ovoci budou značné.. no uvidíme co ten příští týden jestli přijde další a tvrdší vlna mrazů tak to schytáme všichni a meruňek moc nebude obecně.
Jinak u nás alespoň srážkově super a za včerejšek pěkných 9 mm. Březen se tak dostal v tuto chvíli přesně na normál. V tomto ohledu spokojenost a to má ještě do konce týdne podle modelů spadnout 15-20 mm takže i kdyby to bylo jenom 10 mm nějaká ta voda do vegetační sezóny z toho bude. A co se teploty týče tak dnes tmin -1°C takže asi beze škod a dnešní noc by měla být dle ALADINA opět v podobném gardu. Ecák dává o trochu chladněji.. tak uvidíme.
A takhle to dopadá, když řidiči ignorují počasí, snad to neodneslo moc nevinných, jinak bych jim hlavně v těch snobských kárách řekl dobře vám tak: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-...
A ve čtvrtek +14, už aby to bylo, tohle je v terénu o zdraví.
Yurri
Tak třeba tady, na Kladně už má tak čtvrtina "chytrých" řidičů přezuto na letňáky, taky to podle toho po ránu vypadalo, ze Švermova až k nám na kulaťák fronta, zácpa, auta, co podkluzovala do kopce, zastavila i dopravu v protisměru, doufám, že se policajti vyřádili, byly jich tam tři auta..no, na víkend to vypadá docela dobře, tak bude teda pracovní..
JohnBattler
Tak to bych ani neřekla, tady zase takové teploty nebyly, aby ovocné stromy honem hnaly do květu.
Valep
Nikomu to nepřeji, doufám , že vláha udělá své, než holomrazy.
kuba
no, noc na zítra to bude dost nízko, a pokud se uklidní vítr a vyjasní tak tím hůř... příští týden u mě už je to jedno, ať si mrzne.. ale když bude celou epizodu větrno, jak to mají modely, tak květy přežijí v klidu... tam kde to přežije tuto noc. Zatím stále fouká vítr... ten nás může zachránit.. ale nevěřím tomu a tipuji -4 ve 2 m.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.