Starost o sníh nemáme. KH je neustále tvoří a pak posílá sem. Do dopoledne to roztaje.
Diskuse o počasí Nový týden začne zimou, sněžit bude i v nížinách
Tak na ten příští týden se to klidně ještě může měnit a nemusí to dopadnout tak strašně jak to vypadalo,icon tam má třeba mrazy až od příštího úterý a ten vzduch tam má ve výšce o dost teplejší a přijde mi pak jako by ten studený vzduch od jihu byl vytlačovaný a gfs tam má mrazy už od neděle, uvidíme jak se to bude měnit.
Tak v noci na dnešek jsme se zastavili prakticky přesně na nule, takže dobrý..co bude za ten týden, je otázné, v předpovědi mám další "zvýšení" teplot, čili teď do -1, což by bylo O.K. je to stejné minimum, co mi to psalo na aktuální dny, a zatím to vychází.
p.s. zatím, co jsem psal příspěvek, se venku hezky rozchumelilo..
Třináctka mezi Bílinou a Teplicemi není úplně sjízdná, samé rudé čáry. KH neustále tvoří nové přeháňky.
Situace by se snad brzo měla zlepšit.
tak jsme dostali další nášup jedné vánice za druhou, občas byl vítr fakt hodně prudký a sněžení jak v americe, obří sypanice, vůbec se proti tomu nedá jít ani bokem
bílina dostává další nášup, tam budou už i 2cm snad, i když to začalo později a ne tak intenzivně
další vánice v teplicích, jsme na maximální pokrývce
TheRealStormCZE
Asi bych řekl že napadl centimetr ale někde je to stále na poprašek. Ze severu objíždí pěkná přeháňka a další jede ze severozápadu.
Mám radost, že jsou metelice i v jinak "zapomenutých" místech (třeba i tady v Čelákovicích) a přeju to všem. Je ale trochu zvláštní psát o obřích sypanicích a vánicích, srovnávat s Amerikou, a pak napsat, že z toho byl 1 cm sněhu Máme holt jinou srovnávací základnu, např. okolo jezera Tahoe a Truckee teď už ani nezmíní nic pod 2 stopy sněhu za den Ale jo, někde i chvílemi krásně chumelí
Peter Sedlák 1
ty 2 možná někde v chotějovicích-duchcov, tam bylo víc
teď teplice sypou hodně a těm 2cm se to asi přiblíží, hodně drobný vločky, ale prd vidět.
silnice bílina-teplice se žák zdržel půl hodiny v koloně, vlaky až na regiojet v pohodě
U nás je výstraha s vysokým stupněm nebezpečí na možnosti vzniku kalamitní situace, prý až 3 cm za hod., asi mají strach aby to nedopadlo jako před 15 lety na D1, v Jihlavě bílo stejně jako včera, tam zůstaly zbytky ve stínu celý den, v MB poprašek, ale už kydá, mrzlo 12 hodin, zítra ráno to vypadá na -4.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.