Tady u nás je bezpečně nad nulou a s vysokou pravděpodobností bude nad nulou i přes noc jako celý tenhle týden. Alespoň nehrozí žádné problémy v dopravě
Osobně jsem zvědav na tu situaci co teď maluje GSF na 8 - 9.2. plus i pár dní před tímto datem, vytváří tam pořádnou TV s kterou si tam šoupe sem a tam, nahoru dolu, doprava, doleva, jak při kulečníku, aby ji na závěr zaparkoval na Islandu( asi se mu ta poloha líbí nejvíc).. a hned tam hází mínusový mordory, to kdyby vyšlo.. ale nějak se mi to nezdá..
palma A ještě zajímavější je, že v posledním výstupu ten kulečník drobátko okoukává i Ecák. Na to jak dva dny zpět dával západní expres až z Ameriky, docela změna.
Blateňák U nás taky trvalé mrznoucí mrholení při -1 a všude ledovka. ČHMÚ se přitom o ledovce nezmínil ani čárkou, jede si jen to svoje slabé sněžení. Zase další fail.
Edit: Tak už vydali výstrahu před ledovou, s křížkem po funuse..
Tady podle očekávání nic, teplota -1,7 a na pondělí to tam lítá-teď je tam 5 cm sněhu, od příštího pátku-pololetní prázdniny jsou tam zas ledové dny a -13. Včera tam bylo i +4 a to období by mně zajímalo, ale je to děsně rozházené. Co vyhraje, mrazy nebo teplo?
kuba Tady začalo sněžit asi před 20min, už je poprašek nového, krásně to teď ráno na JZ naskočilo.. Ve všech hladinách fouká +- SV vítr.. Šumava a Český les by dnes mohly opět těžit z mírného, návětrného efektu... Intenzita sněžení se postupně zvyšuje, z těch zelených odrazů teď sněží opravdu pěkně
palma Na mě v této loterii právě vychází +5, to by se dalo vydržet... Já tak nějak bych si tipl, že vyjde to oteplení po víkendu a pak je to "děj se vůle Páně".